[box type=”info”] Αναγνώστης του StoiximaOnline.com μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο σχετικά με τα προγνωστικά δήθεν στημένων αγώνων. Διαβάστε την προσωπική του εμπειρία και γιατί πλέον αποφέυγει ανάλογες υπηρεσίες.[/box]

Σχετικά  με το πρόσφατο αρθρο σας θα ήθελα να σας περιγράψω μια παλαιά οδυνηρή εμπειρία απο τέτοια sites, παλιά διότι τώρα κάτι τέτοιους πλέον τους… μυρίζομαι από μακριά.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2007, προεκλογική περίοδος όπως τώρα. Ήταν μια εποχή που στο μυαλό μου είχα μόνο το στοίχημα και τίποτα άλλο, λόγω των πολύ καλών επιδόσεων που είχα τους 3 τελευταίους μήνες.

Ένας γνωστός, ψιλοάσχετος με το στοίχημα αλλά με σχετική οικονομική επιφάνεια εκέινη την εποχή που του επέτρεπε να ποντάρει μεγάλα ποσά, μου έδειξε ένα site, ο πρώτος διδάξας σε τέτοιες απάτες. Του είχαν στείλει διαφημιστικό email, βρίσκοντας τη διεύθυνσή του πιθανόν από κάποιο μπουκ.

Η σελίδα με 50€ έδινε κάθε εβδομάδα έναν άσσο 2,00-2,30 σαν insider και μια φορά το μήνα αντί 300€ έδινε special, το  οποίο υποτίθεται ήταν στημένο (με πληροφορίες ακόμα και απο τη… Μαφία όπως έγραφαν) με απόδοση απο 2,00 ώς 25,00 αφού θα έδινε ανατροπή. Τώρα πια διαβάζοντας την τελευταία πρόταση, σχηματίζεται ένα μειδίαμα στα χείλη μου.

Η λαχτάρα για άμεσο, μεγάλο κέρδος δε με άφησε να ψάξω περαιτέρω τι κρύβεται από πίσω. Δηλαδή αν το ιστορικό ήταν αληθινό και ταίριαζε χρονολογικά με το domain. Αν το domain ήταν κατοχυρωμένο για χρόνια και καταχωρημένο σε κάποιο πρόσωπο. Μάλιστα η εμφάνιση της σελίδας ήταν άκρως επαγγελματική και φαινόταν πως είχε στοιχίσει αρκετά. Παρόλες τις ενδείξεις που υπήρχαν, όπως π.χ. η εξυπηρέτηση μέσω email ήταν με αγγλικά που δε τα μίλαγαν ούτε Αλβανοί τα ελληνικά όταν ήρθαν στην Ελλάδα. Μόλις αγόρασα insider Δευτέρα, την Τρίτη μου έστειλαν sms ότι το Σάββατο περιμένουν sure special tip with odds 25.00!!

Δεν αγόρασα αφού είχε αγοράσει ο φίλος μου και μάλιστα πακέτο (!!) 5 tips.

moneybookers-συνδρομες-προγνωστικα

Τον πρώτο καιρό πήγαιναν καλά στα insiders και στις 6/10 ήρθε η μεγάλη ώρα. Στέλνουν στο φίλο μου special απο το γαλλικό αγώνα Le Mans- Nice.

Έδωσαν μόνο άσσο γύρω στο 2,10. Η απόδοση δε παρουσίασε σημαντικές αυξομειώσεις και γενικά ήταν παιχνίδι που είχε περάσει απαρατήρητο, καθώς δεν είχε προταθεί από κανέναν… tipster του διαδικτύου. Και όμως, ο αγώνας πέρασε χαλαρά 2-0 και από ότι είδα στις φάσεις, η άμυνα της Nice ήταν παιδική χαρά.

Ποιος ο λόγος να μην τους εμπιστευτείς αφού το κέρδος από εκείνο το παιχνίδι ήταν 4ψηφιο. Ονειρευόμουν καινούριο αυτοκίνητο και μάλιστα αργότερα ο γνωστός μου είχε εκμυστηρευτεί πως σκεφτόταν να κλείσει το μαγαζί (!!) αφού θεωρούσε δεδομένο το μεγάλο κέρδος.

Μια άλλη ένδειξη όμως που μας έκανε να υποπτευθούμε είναι ότι λίγες ημέρες μετά παρουσίασαν στο αρχείο τους μια ανατροπή από Αγγλικό αγώνα την οποία δε στείλανε στο φίλο μου με τη δικαιολογία του… τεχνικού λάθους! Αργότερα, ανακάλυψα σε ένα forum ότι το… ίδιο λάθος είχε γίνει και με άλλους!

Και πάμε στα καλά.

24/11 στέλνουν special. Sheff Utd – Plymouth. Άσσος, ένας άσσος που μέχρι να αρχίσει ο αγώνας είχε πάρει την κατηφόρα αφού προφανώς η πελατεία είχε αυξηθεί. Παρόλο που γνωρίζω ότι η Championship είναι μια κατηγορία που ελέγχεται ασφυχτικά από τους μπούκηδες, δεν είχα λόγο να μην τους ακολουθήσω στο ποντάρισμα. Ο αγώνας έληξε 0-1… από  το ημίχρονο. Απλά τραγωδία, πάει το bankroll, πάει το όνειρο να κονομήσουμε από ανατροπή.

Μάλιστα την επόμενη ημέρα για να ρεφάρουνε έδωσαν έναν άσσο 4,50 που έπαιζε Κάλιαρι – Φιορεντίνα, επειδή οι Βιόλα είχαν απουσίες στην άμυνα. Δε το πόνταρα, δε πέρασε.

Δεν τους ακολούθησα ξανά. Περιττό να σας πω πως ότι έστειλαν μέχρι τον Απρίλιο  δε πέρασε τίποτα… Μετά εξαφανίστηκαν. Κάποια στιγμή το 2009 έπεσε και η σελίδα.

προγνωστικα-επιτυχιες-συνδρομητικα

Πλέον αν πληρώνω καμία συνδρομή προτιμώ να τα δίνω σε τίμιους ανθρώπους που απλά δίνουν προτάσεις και προσπαθούν να σου δώσουν να κατανοήσεις τον πυρήνα του σωστού παιχνιδιού. Δεν εμπιστεύομαι όποιον υπόσχεται το… στοιχηματικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης!!

Εξάλλου, πάντοτε πίστευα πως ο καλύτερος Tipster είναι ο εαυτός μας, αλλά τη συγκεκριμένη εποχή δε το τήρησα, δε προτίμησα το ταπεινό κέρδος, αλλά ονειρευόμουν εξωτικές παραλίες όπως τις περιγράφατε σε προηγούμενο άρθρο. Πόνταρα ποσά που άλλες εποχές δεν ήταν ο ετήσιος τζίρος μου στο στοίχημα. Πάλι δε τήρησα μια παραδοχή πως το αργό ποντάρισμα δεν είναι φόβος, είναι αυτοκυριαρχία.

Κάποτε ο μακαρίτης ο Γιώργος Παρασκευάς είχε πει σε συνέντευξη πως ένα από τα συστατικά της επιτυχίας είναι η πείρα, που δε θα έρθει διαβάζοντας  ένα  manual στο ίντερνετ. Πείρα είναι να τα χάνεις και να προβληματιστείς.

Σίγουρα θα σας έστειλαν παρόμοιες ιστορίες και άλλοι αναγνώστες, αλλά δεν πιστεύω σήμερα εν έτει 2015 να υπάρχει κάποιος να πληρώνει τέτοιους τύπους. Βέβαια η αντίθετη άποψη λέει πως όσο υπάρχουν θύματα υπάρχουν και απατεώνες.

stoixima-online-synergatis-avatar

Ο αρθρογράφος είναι συχνός επισκέπτης της ιστοσελίδας και με το παρόν κείμενο επιθυμεί να συμβάλει στην ποιότητα της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Οι γνώμες και ερμηνείες που περιέχονται στο άρθρο αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον αρθρογράφο και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του StoiximaOnline.com.