Ιδέα δεν έχω γιατί ανεβαίνει η απόδοση της Boca Juniors. Αρκετοί από εσάς θα γνωρίζετε ήδη περισσότερα από εμένα σε σχέση με τον αγώνα της με την Rosario Central για την Primera Division της Αργεντινής. Δεν παρακολουθώ τα αθλητικά νέα, που πολύ πιθανόν να επηρεάζουν την πορεία των αποδόσεων. Παρακολουθώ ωστόσο τα γραφήματα αυτών.

Κι όταν συναντώ ένα σαν αυτό, δεν έχω παρά να γράψω δυο λόγια.

Παραπάνω βλέπουμε την πορεία που διαγράφουν οι αποδόσεις των δύο ομάδων σε ανταλλακτήριο στοιχημάτων, 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Πτώση για τη Rosario, άνοδο για την Boca σαν επακόλουθο. Ή το αντίστροφο. Στην πραγματικότητα δε γνωρίζω αν οι παίκτες προτιμούν να αποφύγουν να ποντάρουν υπέρ της Boca, ή αν βρίσκουν την απόδοση της Rosario πολύ γενναιόδωρη και έχουμε τη συμπεριφορά αυτή.

Δε με ενδιαφέρει κιόλας.

Εκείνο που με απασχολεί είναι αν αυτή η ανοδική τάση της απόδοσης της Boca θα συνεχιστεί και την Κυριακή. Αν αυτό συμβεί, τότε ένα στοίχημα υπέρ της Rosario αυτή τη στιγμή είναι η κατάλληλη επιλογή. Αν από την άλλη η απόδοση της Boca έχει βρει «ταβάνι» και πιστεύετε ότι θα ξεκινήσει η αναστροφή της τάσης, πρέπει να προλάβετε τη μεγάλη απόδοσή της.

Φυσικά, καθώς ζούμε στην παγκοσμιοποίηση του στοιχήματος, ίδια εικόνα έχουμε και στην PinnacleSports.

Εδώ μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε την πορεία των αποδόσεων σε σχέση με το χρόνο εν αντιθέσει με το γράφημα της Betfair, όπου στον οριζόντιο άξονα έχουμε τον όγκο των στοιχημάτων. Βλέπουμε δηλαδή ότι η άνοδος της Boca σημειώνεται στις 6 Νοεμβρίου και επιταχύνεται σήμερα. Δείτε περισσότερα τέτοια γραφήματα στο OddsArchive.

Τι λέτε; Θα ακολουθήσετε την τάση ή θα στοιχηματίσετε εναντίον της; Προσωπικά ήμουν πάντα υπέρ της πρώτης επιλογής, μιας κι αρκετοί θα σας πουν ότι αν τελικά η απόδοση πέσει αφού στοιχηματίσατε, κάνατε ένα πετυχημένο value bet.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.