Ιστορικό Κουπονιών Πάμε Στοίχημα του BettingOPAPhistory

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δημήτρης έφτιαξε μια εφαρμογή στο διαδίκτυο, η οποία συγκεντρώνει όλα τα κουπόνια του Πάμε Στοίχημα μέχρι σήμερα. Διαβάστε τι γράφει σχετικά.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, όταν άρχισα να σκέφτομαι μεθόδους, συστήματα, και όλα τα συναφή, για να βελτιώσω την στρατηγική μου και ασφαλώς να αυξήσω τις πιθανότητες κέρδους μου στο στοίχημα, προσπαθούσα να βρω όλα αυτά τα δεδομένα που θα με οφελούσαν. Ξεκίνησα να ψάχνω, λοιπόν, για αποτελέσματα, αποδόσεις, ποσοστά, πιθανότητες που θα ήταν τα δεδομένα μου για να εφαρμόσω τα συστήματα μου. Όταν συγκέντρωσα αυτά τα δεδομένα από ξένες εταιρείες, προσπάθησα να βρω και τα αντίστοιχα για το Πάμε Στοίχημα. Δεν τα βρήκα, έκατσα τα συγκέντρωσα και τα παραθέτω δωρεάν για όλους.

Το bettingopaphistory, αν και να πω την αλήθεια δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα το όνομα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο άλλο, είναι μια προσπάθεια διάθεσης όλου του ιστορικού των κουπονιών του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα από όταν ξεκίνησε το 2000 έως και σήμερα (τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 2016).

Πρόκειται για μία σελίδα που όμοια της δεν υπάρχει, εξ' ου και ο λόγος δημιουργίας της, αφού προσφέρει όλες αυτές τις πληροφορίες δωρεάν αλλά και εύκολα προσπελάσιμες και προσβάσιμες. Όπως και παραμετροποιήσιμες για όποιον το επιθυμεί. Μπορείτε να πλοηγειθείτε να αναζητήσετε, να ταξινομήσετε και να βρείτε όποια πληροφορία θέλετε άμεσα και εύκολα. Ίσως οι όροι να είναι ξένοι σε κάποιους γιαυτό και θα τους εξηγήσουμε λίγο. Προσπελάσιμες και προσβάσιμες πληροφορίες, δηλαδή ο καθένας μπορεί να δει το ιστορικό σε πλήρη μορφή ανά έτος, να το ταξινομήσει ανά κατηγορία και να αναζητήσει σε αυτό τις πληροφορίες που ψάχνει. Παραμετροποιήσιμες, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ τα δεδομένα σε όποιον το επιθυμεί, αν το επιθυμεί, ώστε να τα διαμορφώσει όπως θέλει.

Ένα παράδειγμα όλων είναι ότι κάποιος μπορεί να ψάχνει για το κουπόνι της 11/09/2009 και τις αποδόσεις της Λίβερπουλ, ενώ κάποιος άλλος για όλες τις αποδόσεις στους αγώνες της Λίβερπουλ το 2009.

Πάμε τώρα και στο δωρεάν ή το σλόγκαν της σελίδας αυτής. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητή η αξία της δωρεάν πληροφορίας, δεν θα πω δεδομένων γιατί φυσικά και δεν κατέχω αυτά τα δεδομένα, αφού είναι του ΟΠΑΠ. Όπως και το Στοίχημα Online προσφέρει τόσες πληροφορίες και γνώση δωρεάν. Το bettingopaphistory προσφέρει πληροφορίες για να τις κάνει οποιοσδήποτε δεδομένα για τα συστήματα του. Όταν κάποιοι επιτήδειοι σε διάφορα φόρουμ προσπαθούν να πωλήσουν όλο αυτό το ιστορικό σε διόλου ευκαταφρόνητες τιμές, κάνοντας λόγο για θησαυρούς και μαργαριτάρια.

Η σελίδα είναι φιλική στους χρήστες της και είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μπλογκ ή ένα υπολογιστικό φύλλο. Το μπλογκ αλλά και το φόρουμ δημιουργήθηκαν με σκοπό να υπάρχει επαφή με τους χρήστες της σελίδας αλλά και για να αναρτώνται πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για αυτούς.

Η σελίδα φιλοξενείται δωρεάν σε δοκιμαστική έκδοση, γιαυτό και η κατάληξη co.nf. Δεν έχω κανένα όφελος και κανένα κέρδος από την σελίδα, καθώς δεν χρησιμοποιώ ούτε διαφημίσεις. Θεώρησα καλό να διαθέσω τον κόπο μου σε όλους, έτσι κι αλλιώς όπως προείπαμε δεν πρόκειται για δικά μου δεδομένα παρά μόνο για την δουλειά που έκανα για την συλλογή, επεξεργασία αυτών και την δημιουργία του bettingopaphistory .

Να σημειώσω πως η ασφάλεια στους πίνακες είναι χαμηλού επιπέδου για όλους τους λόγους που εξηγήσαμε. Ο καθένας δηλαδή μπορεί να κατεβάσει τα δεδομένα χωρίς καμία άδεια και έγκριση. Μπορείτε βεβαία να επικοινωνήσετε μαζί μου αν θέλετε κάτι τέτοιο, αλλά καμιά φορά κάποιοι θέλουν να οικειοποιούνται δουλειά άλλων για δική τους, και ακόμα και αν θέλει κάποιος να το κάνει η μόνη παράκληση είναι να αναφερθεί η πηγή της σελίδας. Ας πούμε η μόνη ανταμοιβή για τον όλον κόπο.

Ελπίζω να είναι χρήσιμη σε εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιοδήποτε σχόλιο, παρατήρηση, διόρθωση και πρόταση έχετε.

Share.

About Author

Stoixima Online

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.

 • Bet Akos

  Χαίρεται θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον δημιουργό για συζήτηση πάνω σε ιδέα συμπληρωματική της προσπαθειας τους. betakos@hotmail.com

  • Βρε συ, κοτζάμ "επικοινωνία" έχει στο site του το παιδί! Ρίξτου ένα email!

  • Γειά σας, ευπρόσδεκτη κάθε ιδέα!
   Παρακαλώ επικοινωνήστε στο bettinghistoryopap@gmail.com

 • κοκ

  υπαρχει και το http://statistikadedomena.blogspot.gr/ ,το οποιο εχει ολα τα κουπονια του οπαπ σε excel.Ειναι ενα αρχειο περιπου 20MB το οποιο ενημερωνεται συνεχως.Βεβαια απο τον Αυγουστο του 2015 εχει αυξηθει ο ογκος των παιχνιδιων. Αξιέπαινη προσπαθεια πολυ βολικο εργαλειο καθως μας δινει τη δυνατοτητα να αναζητησουμε πχ ιστορικα τι εχει κανει η Ιντερ σε αποδοση 1,85, τι συμπεριφορα εχει το σετ 1,70-3,45-3,95 κλπ.

 • Γειά σε όλους.

  Νομίζω πως απο εδώ θα μπορέσετε να δείτε το μήνυμα της σελίδας οι περισσότεροι. Με χαρά αλλά και έκπληξη, οι επισκέπτες της
  σελίδας αυξήθηκαν σημαντικά τις τελευταίες μέρες. Αυτό ήταν, ιδιαίτερα,
  ευχάριστο καθώς σημαίνει πως βρήκατε ενδιαφέρον το περιεχόμενο της.
  Δυστηχώς, όμως, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει "πέσει" η σελίδα, δηλαδή
  να μην είναι διαθέσιμη, λόγο του μεγάλου όγκου δεδομένων, δηλαδή της
  επισκεψιμότητας. Αυτό έγινε, διότι, το απόλυτα δωρεάν περιεχόμενο έχει
  και περιορισμούς. Η φιλοξενία της σελίδας μας, μας περιορίζει.

  Θα
  ήθελα, απο εσάς που την επισκεφθήκατε αλλά και όλους όσους θέλετε, να
  σχολιάσετε ή να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου ώστε να συμφωνήσουμε σε
  μια λύση που θα προχωρήσει την σελίδα στο επόμενο βήμα. Θα την κάνει πιο
  χρήσιμη προς εσάς και λειτουργική, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε
  αυτήν.

  Περιμένω σχόλια και προτάσεις. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

  Αλλιώς υπομονή δύο εβδομάδες να αλλάξει ο μήνας, όπου και μηδενίζετε ο όγκος δεδομένων.

  Ευχαριστώ,
  Δημήτρης

  bettinghistoryopap@gmail.com

  (Δείτε το ανάλογο ποστ http://bettingopaphistoryforum.createaforum.com/general-discussion/ )

  • Χαίρομαι που υπήρχε αυτή η ανταπόκριση κι έχεις αυτό το... ευχάριστο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις. Μακάρι να έχεις πάντα τέτοιου είδους προβλήματα στη ζωή σου, προβλήματα που δημιουργούνται επειδή εξελίσσεσαι, επειδή κάνεις κάτι σωστά.

   Θα πρότεινα να φιλοξενήσεις την ιστοσελίδα σε κάποιον provider που έχει unlimited bandwidth αφού αυτό χρειάζεσαι περισσότερο σε αυτή τη φάση. Δε γνωρίζω αν πληρώνεις και πόσα πληρώνεις για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας, αλλά λύσεις και μάλιστα οικονομικές υπάρχουν. Νομίζω με $50 το χρόνο λύνεται το πρόβλημά σου.

   Για το πώς θα τα βρεις αυτά, μπορείς να κάνεις fund raising ή donations.

   • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την βοήθεια, όπως πάντα.
    Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα, όπως τα αναφέρετε.

    Η φιλοξενία δεν κοστίζει υπερβολικά (ανάλογα τις απαιτήσεις βέβαια), όμως, δυστηχώς ή ευτυχώς, θα σταματήσει εν'μέρη να προσφέρει η σελίδα εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες της. Δηλαδή, θα πρέπει να προστεθούν διαφημίσεις ή να γίνουν donations, όπως λέτε και εσείς, για να καλυφθεί το κόστος. Τώρα η φιλοξενία είναι δωρεάν, γιαυτό και ο περιορισμός στο bandwidth.

    Ελπίζω να πάρω το ανάλογο feedback ώστε να προχωρήσω αναλόγως στο επόμενο βήμα, που θα ικανοποιήσει και τους χρήστες της σελίδας.

 • (Ξανά!) Γειά σε όλους.

  Το Betting Opap History λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας λειτουργεί μόνο τις πρώτες μέρες του μήνα, κάνοντας το μη λειτουργικό για όλους μας. Λόγω των πολύ ενθαρρυντικών μηνυμάτων και συμμετοχής που έδειξε να έχει η σελίδα, αποφασίστηκε η αναβάθμιση και συνέχεια της με άλλο όνομα αλλά και πολλές νέες λειτουργίες. Η σελίδα θα είναι διαθέσιμη προσεχώς ως Bet on Tools.

  Θα ήθελα να ενημέρωσω όλους τους φίλους και χρήστες να επισκεφθούν την σελίδα
  https://www.facebook.com/Bet-on-Tools-1737120999866275/
  ώστε να ενημερωθούν για τα νέα της σελίδας, αλλά και να επικοινωνήσουν πιο εύκολα.

  Σας ευχαριστώ όλους!