Το σημαντικότερο στοιχείο όταν παίζει κανείς στοίχημα, είναι να συνδυάζει την απόδοση με τη φόρμα και τους στόχους των ομάδων. Βάσει αυτών των δεδομένων θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα προγνωστικά για δύο αγώνες από την Premier League.

Οι Wolves υποδέχονται την Blackburn στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι «λύκοι» με 34 βαθμούς απέχουν έξι από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η Hull. Δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό, ωστόσο χρειάζονται κάποιους βαθμούς ακόμα. Από την άλλη, τα «ρόδα» είναι αδιάφορα και, το σημαντικότερο, μακριά από το Ewood Park άκρως απογοητευτικά (2-4-11 με τέρματα 11-36).

EvertonΚοινό στοιχείο των δύο ομάδων, το ότι στα τελευταία παιχνίδια τους δυσκολεύονται πολύ να βρουν δίχτυα. Οι Wolves έρχονται από τέσσερα διαδοχικά under 2.5 γκολ, δεν έχουν σκοράρει σε κανένα από τα παιχνίδια αυτά ενώ έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ! Αντίστοιχα, η Blackburn, με εξαίρεση την ήττα 3-2 από την Everton την προηγούμενη αγωνιστική, ερχόταν από τρία διαδοχικά under 2.5 γκολ, δεν είχε δεχτεί γκολ στα ματς αυτά και είχε πετύχει μόλις ένα! Κλειστό παιχνίδι και καλύτερο στοίχημα, εμφανώς, το under 2.5 γκολ.

Στο Goodison Park, η Everton περιμένει την Fulham. Μετά την απόφαση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην δώσει ευρωπαϊκή θέση στην φιναλίστ του Κυπέλλου, Portsmouth, η έβδομη θέση οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης περιόδου. Τα «ζαχαρωτά» είναι πέντε βαθμούς πίσω από την έβδομη Liverpool, η οποία όμως έχει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, ενώ έχει στο μυαλό της και τον επαναληπτικό ημιτελικό με την Atletico Madrid για το Europa League.

Εκεί βρίσκεται και η Fulham που την Πέμπτη απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από το Hamburger SV και ευελπιστεί σε πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, πάντως, είναι αδιάφορη αν και δεν παρατάει τα παιχνίδια. Αυτό φάνηκε και στο 0-0 που πήρε από τη Liverpool και στην «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στους Wolves που «καίγονταν» για βαθμούς. Η ομάδα του David Moyes έχει μόλις δύο ήττες στα 21 τελευταία παιχνίδια ενώ στα οκτώ τελευταία ματς στο Goodison Park πετυχαίνει από, τουλάχιστον, δύο γκολ. Φαντάζει λογικό και πιθανό στοίχημα η νίκη της Everton.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Wolves – Blackburn Under 2.5 γκολ

1.60

Everton – Fulham 1

1.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).