osasuna_vs_athletic_bilbaoΗ 34η αγωνιστική της La Liga ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Osasuna και την Athletic Bilbao. Δύο ομάδες που εδρεύουν στη χώρα των Βάσκων και έχουν διαφορετικούς στόχους, λίγες στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Πώς, όμως, μπορεί να μας επηρεάσει αυτό στοιχηματικά;

Στη μέση της βαθμολογίας η Osasuna, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου απέχει 6 ολόκληρους βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται ακόμα βαθμούς προκειμένου να μην «παίζει το κεφάλι της» την τελευταία αγωνιστική. Δεδομένου πως την επόμενη εβδομάδα το συγκρότημα του Jose Antonio Camacho ταξιδεύει στο Santiago Bernabeu για να αντιμετωπίσει τη Real Madrid, καταλαβαίνει κανείς πως το ματς με την Bilbao προσφέρεται για βαθμοθηρία.

Από την άλλη, η Athletic έχει άλλες φιλοδοξίες που δεν φαίνεται, όμως, ικανή να τις υλοποιήσει. Πώς να εξηγήσει αλλιώς κανείς την «λευκή» ισοπαλία με τη Zaragoza την προηγούμενη εβδομάδα στο San Mames; Και, πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, η ομάδα του Joaquin Caparros έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ; Κάπως έτσι, και μετά τα αποτελέσματα του διημέρου, η Bilbao βρέθηκε στην όγδοη θέση της La Liga, τρεις βαθμούς κάτω από την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

Αν υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, αυτός είναι η… καταγωγή των δύο ομάδων. Και στο παρελθόν πολλές φορές ομάδες από την Βασκονία έχουν αποδείξει πως τα βρίσκουν όταν τίθεται θέμα… βαθμών. Ούτε η Bilbao θα έλεγε όχι στον βαθμό, δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο «λάκκο των λεόντων» τη Mallorca, ματς στο οποίο θα κριθούν πολλά.

Αν σας λέει κάτι παραπάνω αυτό, τότε στα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην Pamplona, υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Από τρεις νίκες για Osasuna και Athletic ενώ άλλα τρεις αγώνες ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Osasuna – Athletic Bilbao X

3.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).