Marco_Giampaolo«Ο Marco Giampaolo θα αναλάβει προπονητής της πρώτης ομάδας της Catania για τη σεζόν 2010-11».

Με αυτή την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, ο σύλλογος των Etnei ανακοίνωσε την πρόσληψη του Marco Giampaolo στην τεχνική της ηγεσία.

Μετά την παραίτηση του Sinisa Mihajlovic την προηγούμενη εβδομάδα, ο σύλλογος της Σικελίας δεν σπατάλησε πολύ χρόνο για να βρει τον διάδοχή του και επένδυσε στον πρώην τεχνική της Siena.

Ο Giampaolo είχε απολυθεί τον περασμένο Οκτώβριο από τους Robur, έχοντας συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς έπειτα από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Στις 4 Ιουνίου θα παρουσιαστεί και επίσημα στο President Park Hotel.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).