juventus_milanΠόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει μια αναμέτρηση μεταξύ δύο… κοιμισμένων γιγάντων και μάλιστα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος; Μεγάλο, όταν μιλάμε για τις Milan και Juventus και τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν.

Ο,τι κι αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, η Milan θα τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή, οι «rossoneri» είναι πίσω από τις Inter και Roma, έχοντας 67 βαθμούς έπειτα από 37 αγωνιστικές, τρεις περισσότερους από την τέταρτη Sampdoria. Ωστόσο, υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με την τελευταία, επομένως η απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είναι δεδομένη.

Το παιχνίδι απέναντι στη Juventus έχει… ακαδημαϊκό χαρακτήρα για την ομάδα του Leonardo που θα βρίσκεται για τελευταία φορά στον πάγκο της Milan! Μόλις χθες έγινε γνωστό το συγκεκριμένο θέμα, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός, παρέα με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Adriano Galliani.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Leonardo θα θέλει να κλείσει με μια ευχάριστη νότα την (αποτυχημένη είναι η αλήθεια) θητεία του στον πάγκο της Milan. Ο Βραζιλιάνος έβαλε τα δυνατά του, με βάση και το υλικό που είχε στη διάθεσή του και, όπως ο ίδιος δήλωσε, θεωρεί επιτυχημένη την πορεία του! Με την Milan εδώ και έναν μήνα μακριά από τη μάχη του τίτλου, εδώ και καιρό εκτός κυπέλλου και εκτός Champions League από τη φάση των ‘’16’’!

Ακόμα χειρότερη, όμως, ήταν η σεζόν για τη Juventus και άπαντες εδώ και πολύ καιρό επιζητούσαν το τέλος της. Εκτός της πρώτης τετράδας – άρα και εκτός Champions League – οι «bianconeri» θα συμβιβαστούν με μια θέση στο… εκτυφλωτικό Europa League.

Προς το παρόν, η ομάδα του Alberto Zaccheroni είναι στην έβδομη θέση, έχοντας 55 βαθμούς. Όπως και για τη Milan, έτσι και για τη Juventus το παιχνίδι είναι καθαρά θέμα γοήτρου, καθώς ούτε να φτάσει τη Napoli μπορεί, αλλά και ούτε κινδυνεύει από την Genoa. Οι διοικούντες είναι ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Luigi Del Neri της Sampdoria να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Leonardo δεν έχει καινούριες απώλειες. Beckham, Kaladze, Oddo είναι τραυματίες από καιρό, Seedorf, Thiago Silva και Favalli είναι αμφίβολοι ενώ ο Flamini είναι τιμωρημένος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο τα προβλήματα είναι περισσότερα. Chimenti, Giovinco, Sissoko, De Ceglie και Zebina δεν υπολογίζονται ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Diego, Del Piero, Marchisio, Chiellini και Zebina!

Η Milan έχει καλό ρεκόρ μέσα στο Giuseppe Meazza και οι παίκτες της θα θέλουν να κάνουν ένα… αποχαιρετιστήριο δώρο στον Leonardo με μια νίκη επί της Juventus.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Milan – Juventus 1

2.10

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).