Argentina_MexicoΗ Αργεντινή έκλεισε ραντεβού για ακόμα μια φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γερμανία, αυτή τη φορά στα προημιτελικά, κερδίζοντας 3-1 το Μεξικό. Ο Carlos Tevez ήταν ο «ήρωας» σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ ο Gonzalo Higuain βρήκε και αυτός δίχτυα καθώς η Albiceleste του Diego Maradona ετοιμάζεται για μια επανάληψη του ματς του 2006.

Οι Μεξικανοί αποδείχθηκαν αρκετά ξεροκέφαλος αντίπαλος για τους Αργεντινούς, με την ομάδα του Javier Aguirre να ξεκινάει πολύ δυνατά το παιχνίδι. Ο Carlos Salcido τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ μόλις στο 8’. Και αφού η Αργεντινή στάθηκε τυχερή και στο επόμενο λεπτό με το σουτ του Andres Guardado, άνοιξε το σκορ στο 26’.

Ο Oscar Perez έπεσε στα πόδια του Tevez και απομάκρυνε αρχικά την μπάλα, αλλά αυτή πήρε στο κεφάλι του Lionel Messi που την έστειλε προς τα δίχτυα. Από φανερή θέση οφσάιντ ο Tevez παρενεβλήθη και την έσπρωξε στην κενή εστία, με το γκολ λανθασμένα να μετράει. Και επτά λεπτά αργότερα, εκμεταλλευόμενη την νευρικότητα από το πρώτο γκολ, η Αργεντινή σημείωσε και δεύτερο. Ο Ricardo Osorio έκανε πάσα στον… Higuain και αυτός, αφού πέρασε τον Perez σημείωσε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στη διοργάνωση!

Ο Tevez σημείωσε το δεύτερο γκολ του στον αγώνα στο 51’ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή! Το Μεξικό κατάλαβε πως δεν υπήρχαν πια περιθώρια γυρισμού. Ωστόσο, με μια εξαιρετική κίνηση ο Javier Hernandez πέτυχε το γκολ της τιμής στο 63’ για τους «Tri». Δεν ήταν αρκετό πάντως. Η Αργεντινή ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τη Γερμανία.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).