Oto_RehhagelΞεκινώντας μια γρήγορη βόλτα από όλους τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, θα επιδιώξουμε να σταθούμε σε κάποια “καλά” προγνωστικά ποδοσφαίρου. Σε κάποια στοιχήματα που αξίζει τον κόπο να βάλουμε τον οβολό μας. Συνεχίζοντας με τον 2ο Ομιλο.

Τα πάντα στον όμιλο αυτό κινούνται γύρω από τη δεύτερη θέση καθώς άπαντες περιμένουν πως η Αργεντινή και ο Diego Maradona θα περάσουν και μάλιστα ως νικητές. Πολλά έχουν γραφτεί για την θητεία του El Diego στον πάγκο, αλλά το σίγουρο είναι πως το ταλέντο που έχει στη διάθεσή του και ο εγγυημένος σεβασμός που του δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του, θα φέρουν την Αργεντινή στην πρώτη θέση και αντιμέτωπη με τη δεύτερη του 1ου Ομίλου.

Η Αργεντινή μπορεί να εξασφάλισε την πρόκρισή της κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχει ποιότητα στην αποστολή. Οι Lionel Messi και Gonzalo Higuain έκαναν όργια στη La Liga τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ στα υπόψη υπάρχει και ο Diego Milito. Η επίτευξη τερμάτων δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση για την Albiceleste. Το να καταφέρουν να κρατήσουν το ταμπεραμέντο τους και παίξουν καλά σε περισσότερα από τρία παιχνίδια, όμως, θα είναι. Ποντάρετέ τους για νικητές του ομίλου.

Η Ελλάδα έκανε θραύση το καλοκαίρι του 2004, κλείνοντας στη… φυλακή πολλούς από τους πράκτορες στοιχημάτων, φτάνοντας στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με απόδοση 151,0! Ο γερόλυκος Otto Rehhagel έφερε την Ελλάδα στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της μέσω των play-offs και η ομάδα του θα είναι συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη όπως πάντα – αλλά και όχι και τόσο όμορφη για να τη βλέπει κανείς να αγωνίζεται. Αλλά εάν θέλετε να διασκεδάσετε, πηγαίνετε στο σινεμά!

Η Νιγηρία ταλαιπωρήθηκε από τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα στην προετοιμασία, δυσκολευόμενη να κλείσει φιλικά και προσλαμβάνοντας νέο προπονητή τον Φεβρουάριο, παρά το γεγονός πως τερμάτισε τρίτη στο Copa Africa. Ο Lars Lagerback έχει μια δύσκολη αποστολή να επιτελέσει και η απουσία του John Obi Mikel είναι ακόμα ένα πλήγμα. Η Π.Ο. της Νιγηρίας έχει ελπίδες για πρόκριση μέχρι και τα ημιτελικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν στην πατρίδα προτού φτάσουν οι καρτ ποστάλ στο Λάγκος!

Η Νότια Κορέα ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο φιλικό της 1-0 από την (εκ των φαβορί) Ισπανία, αλλά “τρόμαξε” σε αρκετές περιπτώσεις τους Furias Rojas. Χρειάστηκε ένα τρομερό γκολ του Jesus Navas για να ηττηθεί η Κορέα, που κράτησε αλώβητη την εστία της στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα και η μοίρα της θα κριθεί εν πολλοίς από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ελλάδα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Για κατάκτηση του τροπαίου

Αργεντινή – 7.50

Νιγηρία – 151.0

Νότια Κορέα – 301.0

Ελλάδα – 251.0

Για πρόκριση από τον όμιλο

Αργεντινή: 1.11

Νιγηρία: 2.00

Νότια Κορέα: 3.25

Ελλάδα: 2.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).