Zoran_TosicΟ εξτρέμ της Manchester United, Zoran Tosic, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ρωσική CSKA Moscow έχοντας συμφωνήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός δεν κατάφερε να γίνει στέλεχος της πρώτης ομάδας του Sir Alex Ferguson από τη στιγμή που μετακόμισε από την Partizan Belgrade τον Ιανουάριο του 2009. Μην έχοντας αγωνιστεί στην Premier League, σημείωσε πέντε τέρματα με την Cologne έχοντας μετακινηθεί στην Bundesliga ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρά τις προσπάθειες του γερμανικού συλλόγου να κρατήσει με κανονική μεταγραφή τον Tosic, η οικονομική δύναμη της CSKA Moscow φέρνει τον παίκτη στη Ρωσία, έναντι ενός ποσού που φέρεται να αγγίζει τις 8 εκατομμύρια λίρες. Ο Tosic είναι με τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version