Αφού μελετήσει ο παίκτης του στοιχήματος το σύστημα, με το οποίο θα στοιχηματίζει αγώνες ποδοσφαίρου, θα πρέπει να αποφύγει 5 είδη αγώνων ακόμα κι αν εμφανίζονται ως ευκαιρίες για κέρδος. Το καλύτερο σύστημα προγνωστικών ποδοσφαίρου δεν είναι ικανό να περιέχει όλους τους παράγοντες που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα, αφού μιλάμε για μια περίπλοκη σύνθεση γεγονότων που οδηγούν τον αγώνα σε ένα από τα τρία σημεία, 1, Χ ή 2. Οι παρακάτω 5 αγώνες ποδοσφαίρου που δεν πρέπει να στοιχηματίσετε βασίζονται σε δεδομένα που συχνά παραβλέπονται.

  1. Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου. Οι φιλικοί αγώνες έχουν το χαρακτηριστικό, κατά το οποίο ο προπονητής δοκιμάζει συστήματα και παίκτες, μέχρι να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα για την ομάδα. Οι καλοί παίκτες δοκιμάζονται σε διαφορετικές θέσεις, οι μέτριοι παίκτες παίζουν για περισσότερο χρόνο, δεν γνωρίζουμε εάν ο προπονητής θα κατεβάσει αμυντικό ή επιθετικό σχήμα και αν έχει σκοπό να αποδείξει ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί δυνατή, ή απλά ο φιλικός αγώνας θα κρατήσει σε φόρμα την ομάδα. Η καλύτερη στατιστική μελέτη δεν είναι δυνατόν να προβλέψει σωστά τις πιθανότητες ενός αγώνα με τόσες ασαφείς πληροφορίες.
  2. Αγώνες πρώτης αγωνιστικής πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες προετοιμάζονται 3 μήνες για να είναι έτοιμες στο πρωτάθλημα που διαρκεί 9 μήνες. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας γίνονται μεταγραφές και προπονήσεις σε μέρη που το κλίμα ευνοεί τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Οι προπονητές αλλάζουν, νέα συστήματα εφαρμόζονται σε ομάδες, μεταβάλλοντας το καθιερωμένο στυλ παιχνιδιού τους και κανείς πραγματικά δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί η ομάδα από Σεπτέμβρη. Για αυτό το λόγο οι πρώτοι 5 αγώνες πρωταθλήματος είναι καλά να αποφεύγονται για online στοίχημα, πόσο μάλλον ο πρώτος!
  3. Αδιάφοροι αγώνες ποδοσφαίρου. Συνήθως όταν πλέον απομένουν λίγοι αγώνες ποδοσφαίρου για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ή στη φάση των ομίλων και έχουν ήδη ξεκαθαρίσει οι θέσεις κατάταξης των ομάδων, καλά είναι να μην στοιχηματίζουμε σε αγώνες μεταξύ αδιάφορων ομάδων. Ο πρωταθλητής που έχει εξασφαλίσει τον τίτλο δεν γνωρίζουμε εάν τον ενδιαφέρει πλέον να νικήσει την ομάδα που θα υποβιβαστεί κι αν εκείνη με τη σειρά της προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο υποβιβασμός της θα είναι άδικος. Οι δυο ομάδες παίζουν χωρίς άγχος αλλά και με λιγότερα κίνητρα, παράγοντες που δύσκολα ενσωματώνονται σε ένα σύστημα ποδοσφαίρου.
  4. Αγώνες με μεγάλη διακύμανση αποδόσεων. Στους αγώνες αυτούς οι αποδόσεις του φαβορί, του Χ ή του αουτσάιντερ έχουν τόσο μεγάλο εύρος διακύμανσης, που θα αμφέβαλλε κι ο καλύτερος παίκτης στοιχήματος για την πρόβλεψή του. Μια διακύμανση από 3.00 στο 2.00 για τη γηπεδούχο ομάδα σημαίνει ότι ο περισσότερος κόσμος την υποστηρίζει κι έχει κυκλοφορήσει σίγουρα φήμη που ευνοεί το αποτέλεσμα του άσσου. Όμως εκεί που το σύστημά μας υπαγόρευε ένα στοίχημα υπέρ της γηπεδούχου στο 3.00, τώρα στο 2.00 συμφέρει να το παίξουμε κατά της γηπεδούχου λόγω value betting. Εάν δεν ξέρουμε επιπλέον τι ακριβώς έχει πυροδοτήσει μια τόσο μεγάλη διακύμανση στην απόδοση, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στοιχηματίσουμε τα χρήματά μας σε άλλο αγώνα.
  5. Αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο. Η έδρα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου παίζει μεγάλο ρόλο κι αν θέλουμε να κάνουμε καλύτερες προβλέψεις για το στοίχημα, πρέπει να έχουμε ενσωματώσει τον παράγοντα “έδρα” στο σύστημα. Όταν λοιπόν δυο ομάδες συναντιούνται σε ουδέτερο γήπεδο, τυπικά χάνεται το πλεονέκτημα της έδρας. Παρόλα αυτά δεν ξέρουμε πώς θα επηρεαστεί η κάθε ομάδα από το γεγονός αυτό, που μπορεί ακόμα και να δώσει ώθηση στην τυπικά γηπεδούχο. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και οι αγώνες χωρίς θεατές, αν και σε εκείνη την περίπτωση η γηπεδούχος εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα της γνώσης των διαστάσεων και λοιπόν χαρακτηριστικών του γηπέδου της.

Κατά τη μελέτη των επόμενων ποδοσφαιρικών αγώνων και την εφαρμογή του συστήματος για το στοίχημα, θα ήταν προτιμότερο να παρακάμψουμε τους παραπάνω αγώνες ποδοσφαίρου, ώστε τα προγνωστικά μας να έχουν καλύτερη τύχη.

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version