Λίγα πράγματα από το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Το ενδιαφέρον πέφτει στους αγώνες από την Αμερική, με τα πρωταθλήματα σε Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό και MLS να κλέβουν την παράσταση. Σε Β’ Ιταλίας και Ισπανίας είναι ακόμα πολύ νωρίς, επομένως ο δρόμος για το ταμείο περνάει από τις… Atletico!

Προκαλούν πραγματικά έκπληξη οι αποδόσεις στην αναμέτρηση της Avai με την Atletico Paranaense. Από πού κι ως πού τόσο ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι; Επειδή έχουν συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές μακριά από την επιτυχία; Ναι, η Avai μετά το 3-2 επί της Corinthians πριν από τρεις εβδομάδες, γνώρισε δύο σερί ήττες (αμφότερες με σκορ 1-0) και μόλις πριν μια εβδομάδα πήραν βαθμό, στο 2-2 με την Atletico Goiniense. Τώρα αντιμετωπίζουν μια άλλη Atletico, την… PR. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι, να έρχονται από τρεις νίκες στο διάστημα αυτό και να έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ. Σε καλές αποδόσεις το Χ2.

Υπάρχει και η άλλη Atletico, η Goinianse, η οποία φιλοξενεί τη Vitoria. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, η αλήθεια είναι πως στα τρία τελευταία παιχνίδια παρέμεναν αήττητοι, έχοντας μάλιστα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Palmeiras στο ενεργητικό τους. Βέβαια, την Πέμπτη ηττήθηκαν 2-1 από τη Sao Paulo, αλλά πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους. Από την άλλη, η Vitoria δεν μπορεί να υπερηφανεύεται και ιδιαίτερα για τα τελευταία αποτελέσματά της. Σε δέκα ημέρες έδωσε τρία ματς, τα δύο εντός, και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει δύο ισοπαλίες – αμφότερες στο γήπεδό της. Επιπλέον, εκτός έδρας μετράει μόλις μια νίκη σε εννέα ταξίδια, με τέρματα 4-8. Γκολ με το σταγονόμετρο δηλαδή…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ:

Avai – Atletico PR

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).