Η Betfair αποτελεί το κορυφαίο ανταλλακτήριο στοιχημάτων των τελευταίων ετών, προσφέροντας τη δυνατότητα του trading στοιχήματος πέρα από το απλό online στοίχημα. Ως μέλος του ελληνικού blog της Betfair, είχαν δημιουργηθεί μερικά βίντεο εξηγώντας το περιβάλλον χρήστη και τη διάκριση μεταξύ υπέρ και κατά στοιχήματος, οπότε κατ’ επέκταση και του trading στοιχημάτων. Καθώς αυτά τα βίντεο δεν είχαν ικανοποιητική προβολή, σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας ελπίζοντας ότι θα βοηθήσω κυρίως τους νέους παίκτες να κατανοήσουν την έννοια του sports trading.

Στο βίντεο γίνεται μια εισαγωγή στο περιβάλλον της Betfair εξηγώντας τι βλέπουμε στην εικόνα μιας Αγγλικής ιπποδρομίας και πώς τοποθετούμε υπέρ και κατά στοιχήματα. Στη συνέχεια και καθώς παρακολουθούμε τα 10 λεπτά πριν την έναρξη της κούρσας, πραγματοποιείται ένα trade το όποιο αποφέρει ένα μικρό κέρδος. Στο τέλος του βίντεο και ένα λεπτό πριν την εκκίνηση της ιπποδρομίας περιγράφεται επιπλέον η διαδικασία του μοιράσματος του κέρδους σε όλα τα άλογα, ώστε να εξασφαλιστεί κέρδος σε οποιαδήποτε αποτέλεσμα της κούρσας.

Οι νέοι παίκτες του online στοιχήματος πιστεύω ότι θα βρουν αρκετή βοήθεια όσον αφορά την Betfair και θα κατανοήσουν ακριβώς την έννοια του [intlink id=”928″ type=”post”]trading των στοιχηματικών αποδόσεων[/intlink]. Ιδιαίτερα με το ισχύον περιβάλλον χρήστη της Betfair τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα από ό,τι ήταν πριν 5-6 χρόνια που είχα την πρώτη επαφή με το ανταλλακτήριο στοιχημάτων, οπότε και χρειάζονταν βδομάδες προκειμένου να αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς σήμαιναν τα μπλε και μωβ τετράγωνα των αποδόσεων.

Η καταγραφή του βίντεο συνέβη το Δεκέμβριο του 2009, ωστόσο εξακολουθεί να είναι σύγχρονο, αφού δεν προβλέπεται να αλλάξει η διαδικασία του trading τους επόμενους μήνες.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.