Η αλήθεια είναι πως το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου δεν είναι από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ειδικά μετά και το προηγούμενο Σ/Κ, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να μπαίνουν όλα στη μάχη, αυτό το διήμερο μας φαίνεται κάπως… λειψό, τουλάχιστον από στοιχηματικής πλευράς. Ακόμα κι έτσι, όμως, θα παλέψουμε με τα… θηρία προσπαθώντας να βρούμε κάποια σημεία που θα μας στείλουν στο ταμείο.

Ξεκινώντας, θα πάρουμε το over στην αναμέτρηση της MK Dons με τη Hartlepool. Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής (σε όλες τις διοργανώσεις) και όλα τους ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τρία γκολ, ενώ σε κάθε περίπτωση σκόραρε και η Milton και η αντίπαλός της. Επομένως, κρατάμε το over με συνοπτικές διαδικασίες κι ας φαίνεται πιο “σφιχτή” η Hartlepool που μακριά από το γήπεδό της ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ!

Ως δεύτερο σημείο, θα πάμε κόντρα στην Peterborough. Ναι μεν η Tranmere ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν δύο παράγοντες που αποκλείουν το διπλό. Ο πρώτος είναι η παράδοση, με τους Rovers να μετράνε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες τα τελευταία χρόνια κόντρα στην αντίπαλό τους. Ο δεύτερος, τα πολλά προβλήματα που έχουν οι φιλοξενούμενοι και έχουν να κάνουν και με τραυματισμούς αλλά και με απουσίες παικτών που είναι σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Τελευταίο σημείο το under στην αναμέτρηση της Accrington με την Wycombe. Οι δυο ομάδες παραμένουν αήττητες στην Β’ Αγγλίας έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο και οι δύο έχουν από τρεις ισοπαλίες! Επιπλέον, η Accrington είναι η μοναδική ομάδα, μαζί με την Chelsea, που δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι στιγμής! Αλλά και η Wycombe, πέραν μιας σημαντικής απουσίας στην επίθεση, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται μόνο σε μια περίπτωση. Επομένως…

MK Dons – Hartlepool OVER

1.80

Tranmere – Peterborough 1Χ (Δ)

1.75

Accrington – Wycombe UNDER

1.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version