agglia_cardiff-cityΕκτός από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Champions League, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πλήρη δράση στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας. Championship, A’, B’ και Conference έχει το μενού, αγώνες που δίνουν ευκαιρίες για προγνωστικά και στοίχημα.

Η 9η αγωνιστική της Championship δείχνει πως οι έδρες έχουν το προβάδισμα. Όπως συμβαίνει στο παιχνίδι της Cardiff με την Crystal Palace. Η δεύτερη της βαθμολογίας υποδέχεται την 20η στο Cardiff City Stadium. Δύο ομάδες που και πέρυσι πραγματοποίησαν ανάλογη πορεία, με την Cardiff να μην παίρνει στο τέλος το εισιτήριο της ανόδου και την Crystal Palace να καταφέρνει να παραμείνει στην κατηγορία στο… τσακ.

Τα πράγματα είναι απλά. Η ομάδα του νότιου Λονδίνου είναι αυτή με τη χειρότερη συγκομιδή μακριά από το γήπεδό της σε σχέση με κάθε άλλη σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας! Δεν έχει ακόμα σκοράρει, δεν έχει ακόμα πάρει βαθμό ενώ το Σάββατο δέχθηκε πέντε γκολ από την Derby! Ο προπονητής George Burley δήλωσε πως η απειρία είναι αυτή που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής, αλλά εάν η Crystal Palace δεν αρχίσει να μαζεύει βαθμούς και στα ταξίδια της, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Υπάρχουν, όμως, κι άλλα στοιχεία που δείχνουν πως η Cardiff θα κερδίσει σήμερα. Είναι αήττητη στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια κόντρα στους «αετούς», με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία φορά που ηττήθηκε από την Palace, ήταν στο Selhust Park τον Φεβρουάριο του 2006 ενώ η πιο πρόσφατη ήττα της στην Ουαλία ανάγεται τον Απρίλιο του 2004 (2-0)!

Επίσης, η Cardiff είναι σε καλό δρόμο για να δώσει συνέχεια σε μερικές εξαιρετικές επιδόσεις. Οι «Bluebirds» θα προσπαθήσουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2009. Επίσης, είναι αήττητοι στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο Cardiff City Stadium με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη, η Palace δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εάν υπάρχει ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Burley είναι ότι από τον Νοέμβριο του 2003 δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε πέντε σερί εκτός έδρας αγώνες.

Προτεινόμενα σημεία:

Cardiff – Crystal Palace       1

1.57

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).