AFC WimbledonΈγραψα και στο χθεσινό μου άρθρο ότι με το Champions League πολύ σπάνια ασχολούμαι, εκτός και αν μου δημιουργηθεί το ενδιαφέρον από κάποιο λάθος που θα δω μέσα από τα δικά μου μάτια φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι της Schalke 04 με αντίπαλο την Benfica μου κίνησε το ενδιαφέρον από πλευράς αποδόσεων αλλά δυστυχώς βλέπω ότι ο bookmaker άλλαξε το line και από 0,25 το πήγε στο 0, γεγονός το οποίο και «σκότωσε» το ενδιαφέρον μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πραγματικά δε νιώθω την ανάγκη, σε καθημερινή βάση να παίρνω θέση σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ασχέτως αν το στοιχηματικό πεδίο μάχης είναι (και πρέπει) καθημερινό. Άλλωστε, μέσα από τα άρθρα μου δεν κάνω τίποτα άλλο από το «βγάζω» το παιχνίδι μου στον αέρα, δια μέσου του παρόντος ηλεκτρονικού μέσου, το οποίο ως τώρα αν μη τι άλλο καταθέτει απόψεις με επαγγελματισμό και δείγματα σεβασμού προς τους αναγνώστες του.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ναι σήμερα έχω είδη τοποθετηθεί σε ένα αγώνα, και αυτό γιατί τα στατιστικά δεδομένα που έχω με ικανοποιούν σε συνάρτηση πάντα με την προσφερόμενη απόδοση. Όσο ρίσκο και εάν εμπεριέχουν τα παιχνίδια των μικρών κατηγοριών στην Αγγλία (έλλειψη πολλών live μεταδόσεων και ειδήσεων) οι αποδόσεις στο παιχνίδι της  AFC Wimbledon με την  Cambridge United αποτελούν value για εμένα.

Είναι γεγονός ότι η Wimbledon στα τελευταία της παιχνίδια δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά μιας και στα τρία τελευταία έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μία φορά και δύο φορές έχασε με 2-0 και 3-0 από την Kidderminster Harriers FC και Luton Town αντίστοιχα. Σε αντίθεση με τη γηπεδούχο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την Kettering Town με 3-0, έφεραν το στείρο 0-0 με την  Kidderminster Harriers και έχασαν δύσκολα από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Newport County με 1-0.  Ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στην εντός-εκτός φόρμα των ομάδων δείχνει ότι οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 13-3 σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν 3 ήττες και δύο ισοπαλίες στου 5 αγώνες που έδωσαν μακριά από το Cambridge. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η Cambridge έχει πετύχει μακριά από την έδρα της μόλις ένα γκολ, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση μου ότι σήμερα θα κάνουν την τέταρτη εκτός έδρα ήττα τους.

Ένα line που το περίμενα στο -1 βρίσκεται στο 0,75 με απόδοση πάνω από δύο και αυτομάτως αποτελεί value.

AFC Wimbledon- Cambridge United

AFC Wimbledon-0,75

2.03

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).