Europa-LeagueΗμέρα Europa League η σημερινή με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στις αναμετρήσεις των εκπροσώπων μας στο θεσμό. Στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Κροατίας (και το τονίζω πρωταθλήτρια Κροατίας για όσους δεν το γνωρίζουν)   Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ένα παιχνίδι σταθμό για την πορεία του Μακεδονικού συλλόγου στο θεσμό. Στοιχηματικά το παιχνίδι δε με απασχολεί μιας και οι αποδόσεις που καταγράφονται από τους διάφορους bookmakers απλά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Η νίκη των γηπεδούχων που θα έπρεπε να δίδεται κοντά 2.30-2.40, προσφέρεται στο 1.90!! από τον ΟΠΑΠ και κοντά στο 2.00-2.10 στους bookmakers του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να τονίζω ότι η Ντιναμό στην πρώτη αγωνιστική νίκησε εύκολα την Villareal με 2-0 γεγονός που καθιστά την ομάδα της Κροατίας άξια σεβασμού και προσοχής. Τα παραπάνω τα γράφω για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο παιχνίδι και με τη νίκη ή όχι του ΠΑΟΚ.

lerkendal-stadium-NorwayΟ ΑΡΗΣ με τη σειρά του ταξίδεψε στη Νορβηγία για να αντιμετωπίσει τη Ρόζενμποργκ, η οποία την πρώτη αγωνιστική έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την Μπάγερν Λεβερκούζεν. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας δε βρίσκεται και στα καλύτερα της μιας και στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μία φορά. Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω την Ρόζενμποργκ (εκτός από κάποια στιγμιότυπα) μιας και το πρωτάθλημα που μετέχει δεν είναι της αρεσκείας μου , σε αντίθεση με τον ΑΡΗ που τον έχω δει σε όλα τα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη, γεγονός το οποίο με οδηγεί σε κάποιες σκέψεις σχετικά με το τι θα παρακολουθήσω σήμερα το βράδυ.  Εκτιμώ ότι ο Κούπερ θα παρατάξει την ομάδα των κιτρίνων με σκοπό να μη δεχτεί γκολ και  να κλέψει το παιχνίδι αν και εφόσον οι συνθήκες θα του το επιτρέψουν. Κλειστή άμυνα, πολύ τρέξιμο και κόντρα επιθέσεις περιμένω σήμερα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκτιμήσεις μου καθιστούν την επιλογή ενός στοιχήματος, σχετικό με τα γκολ που θα επιτευχθούν στο παιχνίδι, ενδιαφέρον.

zenitΟ τρίτος εκπρόσωπος μας, η ΑΕΚ βρίσκεται στην Αγ. Πετρούπολη όπου το βράδυ θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα της Ζενίτ σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα. Η Ζενίτ βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ρωσικού πρωταθλήματος με 4 βαθμούς διαφορά και 2 παιχνίδια λιγότερα από την δεύτερη Ρούμπιν Καζάν. Νίκησε την πρώτη αγωνιστική του Europa League την Άντερλεχτ στο Βέλγιο (1-3) και το περασμένο Σάββατο για τις υποχρεώσεις στο Ρωσικό Πρωτάθλημα διέλυσε την Σατούρν με 6-1.  Οι Ρώσοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αρκεί να σημειώσω ότι στην έδρα τους και στους τελευταίους 6 αγώνες έχουν μόλις μία ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 15-3. Από την άλλη τι να γράψει κανείς για την ομάδα της ΑΕΚ.  Απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Χάιντουκ, στη συνέχεια υπήρξε τυχερή με τον Αστέρα Τρίπολης και τέλος απογοήτευσε στο Βόλο, όπου ηττήθηκε εύκολα από την τοπική ομάδα με 3-1. Αν προσθέσω το γεγονός ότι η ομάδα είναι προπονητικά ακέφαλη μετά την παραίτηση του Μπάγιεβιτς, την ανύπαρκτη άμυνα της που πελαγοδρομεί σε κάθε επιθετική ενέργεια αντίπαλης ομάδας, τη φόρμα της Ρωσικής ομάδας και το κίνητρο των Ρώσων να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση πρόκριση, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι η απόδοση, με το line να βρίσκεται στο 1.5, αξίζει να προσεχτεί ιδιαιτέρως.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ROSENBORG – ARIS
Under 2

2.50

ZENIT St. PETERSBURG – AEK ATHENS
ZENIT St. PETERSBURG -1.5
1.917

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).