Το επόμενο Grand Prix της Formula 1 γίνεται στη Σιγκαπούρη. Οι αποδόσεις των στοιχημάτων δεν συμβαδίζουν με τα προγνωστικά στο διαδίκτυο, αφού ο Vettel εμφανίζεται ως φαβορί, ενώ τα προγνωστικά βρίσκουν value σε Massa, Barrichello και Williams! Δεδομένου ότι ο καιρός θα είναι άσχημος καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, ο αγώνας της Formula 1 θα είναι πολύ αμφίρροπος, ιδιαίτερα και σε συνδυασμό με τη νυχτερινή οδήγηση. Εδώ θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των γραφημάτων των αποδόσεων στη Betfair, εφαρμόζοντας απλή τεχνική ανάλυση, ώστε να πραγματοποιήσουμε τις καλύτερες προβλέψεις για την εξέλιξη του Grand Prix.

Το άρθρο αποτελεί το πρώτο από μια σειρά άρθρων κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ώστε στο τέλος να έχει καταγραφεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των γραφημάτων του αγώνα της Σιγκαπούρης.

Καιρός Singapore GP Formula 1

Ξεκινώντας από τα πρώτα προγνωστικά Formula 1 που έκαναν την εμφάνισή του σε ξένες σελίδες του διαδικτύου, εντύπωση προκαλεί η προτίμηση στα πρόσωπα του Massa και Barrichello. Σύμφωνα με το BettingZone.co.uk, τα στοιχήματα ο Massa να πάρει την pole position και να κερδίσει την κούρσα περιέχουν αρκετό value. Οι αποδόσεις των στοιχημάτων είναι πολύ υψηλές (περίπου 25.0) ενώ στη Betfair δεν προσφέρεται καν ο Massa σαν νικητή των προκριματικών και συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα “Άλλος”. Το στοίχημα στον Barrichello από την άλλη να τερματίσει στις πρώτες 6 θέσεις βασίζεται στην καλή του επίδοση στη Βαλένθια και στην εξειδίκευσή του σε πίστες πόλης. Ακόμα, ένα ακόμα προγνωστικό για το Singapore GP αφορά το στοίχημα οι Williams να κερδίσουν διψήφιο αριθμό πόντων, ποντάροντας στην απόδοση του Hulkenberg. Τέλος, το προγνωστικό στο οποίο στοιχηματίζονται τα περισσότερα χρήματα είναι ο Vettel να κερδίσει την Pole Position στις Κατατακτήριες Δοκιμές του Σαββάτου.

Γράφημα Στοίχημα Betfair Formula 1

Περνώντας στα γραφήματα των αποδόσεων των στοιχημάτων στη Betfair κι αρχίζοντας από το στοίχημα του νικητή του GP Σιγκαπούρης, το γράφημα του Vettel εμφανίζει φανερή πτωτική τάση. Ήδη προσπαθεί να ξεπεράσει το επίπεδο του 3.50 κι αν συνεχίσει μπορεί να αγγίξει και το 3.00 μέχρι αύριο.

Γράφημα Στοίχημα Betfair Formula 1

Ακόμα όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γράφημα του Hamilton όπου όσοι στοιχηματίσουν κατά δε θα είναι μόνοι τους! Οι περισσότεροι παίκτες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τον οδηγό και προβλέπεται περαιτέρω άνοδο της απόδοσης του στοιχήματος, μέχρι να συναντήσουμε κάποιο σχηματισμό αναστροφής της τάσης.

Γράφημα Στοίχημα Betfair Formula 1 Vettel Προκριματικά

Το επόμενο στοίχημα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τζίρο αυτή τη στιγμή 3 ώρες πριν τα πρώτα δοκιμαστικά της Παρασκευής, είναι ο νικητής των Προκριματικών του Σαββάτου. Φαβορί είναι και πάλι ο Vettel, και πάλι το γράφημα της απόδοσης είναι αποκαλυπτικό. Δεδομένου ότι ήδη υπάρχουν προγνωστικά υπέρ του για νικητή των Προκριματικών, και δεδομένου της πτωτικής τάσης, η πιο σίγουρη πρόβλεψη σε αυτό το σημείο είναι η απόδοση του Vettel να πέσει χαμηλότερα κι από 2.50. Οπότε μάλλον η λύση του trading φαντάζει η ιδανικότερη, εκτός αν θέλετε να περιμένετε να βγουν τα σημερινά αποτελέσματα των δοκιμών.

stoixima-singapore-gp-back-vettel

Προς το παρόν τα γραφήματα των στοιχημάτων των υπόλοιπων οδηγών δεν παρουσιάζουν κάποιες αξιοσημείωτες τάσεις, αν και έχουν αποτυπωθεί κάποια υποτυπώδη στοιχεία τεχνικής ανάλυσης. Ο μικρός τζίρος όμως μέχρι τώρα δεν επιτρέπει περισσότερο ανάλυση, καθώς όταν ο τζίρος είναι μικρός, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Για αυτό κι επιμένουμε στους οδηγούς που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος.

Αύριο το πρωί θα υπάρχει ενημέρωση με περισσότερη [intlink id=”1382″ type=”post”]ανάλυση των γραφημάτων της Betfair[/intlink] στο στοίχημα της Formula 1 Singapore GP μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Εισάγετε το email σας για τις καθημερινές ενημερώσεις:

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.