Η 7η αγωνιστική στην Championship ανοίγει με την αναμέτρηση της Doncaster με την Leeds United. Παιχνίδι που προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία για στοιχηματισμό, σε μονό, φυσικά αποδεκτό.

Το ζευγάρι ανάμεσα σε Doncaster και Leeds έχει… παρελθόν. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον τελικό των play off της League One το 2008. Τότε, η Doncaster Rovers είχε κάνει την έκπληξη και ήταν αυτή που είχε πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Championship. Κάτι που κατάφεραν να κάνουν και τα «παγώνια» δύο χρόνια αργότερα – και μάλιστα παίρνοντας την απευθείας άνοδο.

Η Leeds ερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες, μέχρι που την περασμένη Τρίτη έφαγε μια ξεγυρισμένη «πεντάρα» από την Barnsley. Αποτέλεσμα που έφερε το ξέσπασμα του προπονητή Simon Grayson. Το βέβαιο είναι πως η Leeds θα προσπαθήσει να διαφυλάξει μια παράδοση που κρατάει πάνω από 59 ολόκληρα χρόνια και τη θέλει να μην έχει ηττηθεί στο Keepmoat Stadium – αντίθετα έχει τρεις διαδοχικές νίκες! Η τελευταία νίκη των Rovers ανάγεται στον… Αύγουστου του 1951 (2-0). Και είναι και σε καλή κατάσταση οι Rovers, όπως φάνηκε στο 3-1 επί της Norwich την Τρίτη.

Στα έξι ματς που έχει δώσει η Doncaster έχουν σημειωθεί συνολικά 20 γκολ, 11 εκ των οποίων έχουν σημειώσει οι Rovers. Ερχονται, μάλιστα, από τέσσερα διαφορετικά over 2,5 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως επτά διαφορετικοί παίκτες των γηπεδούχων έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον Coppinger να είναι ο κορυφαίος όλων, έχοντας βρει 4 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη, η Leeds παρουσιάζεται ισορροπημένη, μετά το 5-2 από την Barnsley: έχει πετύχει 10 κι έχει δεχτεί άλλα 10 γκολ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ.

Προτεινόμενα σημεία:

Doncaster – Leeds United    over 2,5 γκολ

2.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).