Θα βρέξει… γκολ

Η 7η αγωνιστική στην Championship ανοίγει με την αναμέτρηση της Doncaster με την Leeds United. Παιχνίδι που προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία για στοιχηματισμό, σε μονό, φυσικά αποδεκτό.

Το ζευγάρι ανάμεσα σε Doncaster και Leeds έχει… παρελθόν. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον τελικό των play off της League One το 2008. Τότε, η Doncaster Rovers είχε κάνει την έκπληξη και ήταν αυτή που είχε πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Championship. Κάτι που κατάφεραν να κάνουν και τα «παγώνια» δύο χρόνια αργότερα – και μάλιστα παίρνοντας την απευθείας άνοδο.

Η Leeds ερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες, μέχρι που την περασμένη Τρίτη έφαγε μια ξεγυρισμένη «πεντάρα» από την Barnsley. Αποτέλεσμα που έφερε το ξέσπασμα του προπονητή Simon Grayson. Το βέβαιο είναι πως η Leeds θα προσπαθήσει να διαφυλάξει μια παράδοση που κρατάει πάνω από 59 ολόκληρα χρόνια και τη θέλει να μην έχει ηττηθεί στο Keepmoat Stadium – αντίθετα έχει τρεις διαδοχικές νίκες! Η τελευταία νίκη των Rovers ανάγεται στον… Αύγουστου του 1951 (2-0). Και είναι και σε καλή κατάσταση οι Rovers, όπως φάνηκε στο 3-1 επί της Norwich την Τρίτη.

Στα έξι ματς που έχει δώσει η Doncaster έχουν σημειωθεί συνολικά 20 γκολ, 11 εκ των οποίων έχουν σημειώσει οι Rovers. Ερχονται, μάλιστα, από τέσσερα διαφορετικά over 2,5 γκολ! Είναι χαρακτηριστικό πως επτά διαφορετικοί παίκτες των γηπεδούχων έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον Coppinger να είναι ο κορυφαίος όλων, έχοντας βρει 4 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη, η Leeds παρουσιάζεται ισορροπημένη, μετά το 5-2 από την Barnsley: έχει πετύχει 10 κι έχει δεχτεί άλλα 10 γκολ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ.

Προτεινόμενα σημεία:

Doncaster – Leeds United    over 2,5 γκολ

2.00