Η δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 κλέβει την παράσταση. Αγώνες που έχουν φαβορί αλλά και αγώνες στους οποίους οι αποδόσεις φαίνονται πιο μοιρασμένες. Φυσικά, τα βλέμματα των Ελλήνων στρέφονται στο Maksimir του Zagreb.

Η ομάδα του Fernando Santos θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα – ακόμα και η ισοπαλία έτσι θα χαρακτηριστεί – απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Κροατία έδειξε πως δεν θα είναι «ασόβαρη» όπως συνέβη στα προκριματικά του πρόσφατου Μουντιάλ και ο Slaven Bilic έχει… τεντώσει τα λουριά. Και αυτό φάνηκε και από το εύκολο «σκούπισμα» της Λετονίας και μάλιστα στη Βαλτική.

Οι Κροάτες έφτασαν στο άνετο 3-0, «καθαρίζοντας» το ματς σε διάστημα οκτώ λεπτών. Στο 43’ ο Mladen Petric άνοιξε το σκορ και στο 51’ ο Ivica Olic φρόντισε να βάλει τέλος στα όποια όνειρα των Λετονών. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Dario Srna στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Στα συν για τον Bilic και η επιστροφή του Luka Modric που λόγω τραυματισμού στο μηρό δεν έπαιξε την Παρασκευή.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version