uefa-champions-leagueΤο Champions League είναι η κατεξοχήν διοργάνωση του στοιχήματος, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων. Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν σε τέτοιους αγώνες, ακόμα κι αν η διοργάνωση είναι ακόμα στο πρώιμο στάδιό της. Αλλά η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, προσφέρει ευκαιρίες.

Εντάξει, σίγουρα το Spartak MoscowZilina δεν είναι και το πιο εμπορικό ζευγάρι της ημέρας, πόσο μάλλον όταν η σέντρα του αγώνα δεν είναι η συνηθισμένη (21:45) αλλά πιο νωρίς (19:30). Ωστόσο, πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν κάλλιστα να μας δικαιώσουν στοιχηματικά. Η ομάδα του Valeri Karpin έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της και να βάλει γερή υποψηφιότητα για μια εκ των δύο θέσεων του 6ου ομίλου. Το σπουδαίο διπλό μέσα στο Velodrom επί της Marseille δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει ανεκμετάλλευτο για τους Ρώσους. Οσο για την αντίπαλο; Το 4-1 από την Chelsea μέσα στη Σλοβακία, αποδεικνύει την (χαμηλή) δυναμικότητά της.

Ο μεγαλύτερος, όμως, πονοκέφαλος για τον Pavel Hapal ακούει στο όνομα Welliton! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι απλά σε τρομερή φόρμα. «Πετάει φωτιές». Τον Αύγουστο σημείωσε δύο διαδοχικά χατ-τρικ ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει ήδη 16 γκολ σε 17 αγώνες! Σκόραρε εκ νέου στο 2-2 με την Amkar Perm ματς στο οποίο σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Spartak ο Aiden McGeady, δείχνοντας πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η δε Zilina δεν μπόρεσε να κάμψει ούτε την αντίσταση της Dunajska Streda, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία, την τρίτη φετινή της σε πέντε παιχνίδια – κι ας παραμένει αήττητη. Πού να αντέξει στο Luzhniki;

Και ένα ακόμα στοιχείο; Karpin και Hapal είχαν στο παρελθόν τεθεί αντιμέτωποι, όταν ο πρώτος αγωνιζόταν στη Celta Vigo και ο δεύτερος στη Sigma Olomouc. Μάλιστα, αμφότεροι ήταν αρχηγοί στις ομάδες τους! Τελικό αποτέλεσμα; 4-1 για τη Celta. Και ψυχολογικά να το δει κανείς, ο Karpin έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου του…

Προτεινόμενα σημεία:

Spartak Moscow – Zilina      1/1 (Ημίχρονο/Τελικό)

2.35

Welliton Παίκτης που θα σκοράρει στο ματς

1.91

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).