Fluminense FCΤο να φέρνεις τρεις ισοπαλίες και ταυτόχρονα να χάνεις από τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου, στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα να είσαι στην κορυφή, αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί τύχη ή απλά σημάδι από το θεό του ποδοσφαίρου που σε έχει βάλει στο μάτι και με το ζόρι θέλει να σε στέψει πρωταθλητή. Ο λόγος  φυσικά για την ομάδα της Fluminense FC, η οποία παρά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών παραμένει στην κορυφή του Campeonato Brasileiro. Συγκάτοικοί της βέβαια είναι και η Corinthians αλλά και η τυχερή Cruzeiro, δείχνοντας ότι οι αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι τη λήξη του μαραθωνίου προβλέπονται αν μη τι άλλο συναρπαστικές.

Σήμερα η ομάδα του Rio De Jeneiro  φιλοξενεί την Gremio σε ένα ανοικτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα. Το σίγουρο βέβαια, από τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες, είναι ότι πρόκειται για παιχνίδι που ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα πρέπει να παρακολουθήσει μιας και οι δύο ομάδες παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο πλούσιο σε φάσεις και γκολ.

H Gremio στο προηγούμενο παιχνίδι – ντέρμπι με την Internacional FC , το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της  νίκης, αφού η αποβολή του Rochemback στο 64 άλλαξε την πορεία του παιχνιδιού. Το έχω γράψει ξανά ότι η Gremio αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Brasileiro, παράγοντας ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε έδρα και αν βρίσκεται.  Η ομάδα του Renato Gaucho διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος , Jonas Gonçalves Oliveira, προέρχεται από δέκα συνεχόμενα Over 2.5 στο πρωτάθλημα και το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί τη Flu, το αντίθετο μάλιστα.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Muricy Ramalho, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Επιθετικά η Flu έχει σημαντικά προβλήματα μιας και αρκετοί παίκτες της είτε είναι τιμωρημένοι είτε έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς, αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για το πως θα παραταχθεί η ομάδα του Muricy και το τι θα ζητήσει από το παιχνίδι και αυτό είναι η νίκη. Το line για το Over «άνοιξε» στο 2.5 αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε 2.75 με την απόδοση να φτάνει το 2. Εκτιμώντας ότι θα παρακολουθήσουμε ωραίο ποδόσφαιρο και με τις ομάδες να διαθέτουν έφεση στο σκοράρισμα το over 2.75 αποτελεί το βασικό μου στοίχημα για σήμερα το βράδυ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Fluminense – Gremio
Over 2.75

1.99

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).