Πολλές φορές η παράδοση που έχει μια ομάδα μέσα σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο, μας οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο ποντάρισμα. Όταν, δε, συνοδεύεται και από απουσίες βασικών παικτών, τότε το ίδιο ποντάρισμα μπορεί να γίνει ακόμα πιο «ισχυρό». Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση της Chelsea που ταξίδεψε στο Villa Park για το ματς με την Aston Villa.

Η όγδοη αγωνιστικής της Premier League φέρνει την πρωτοπόρο και με διαφορά τεσσάρων βαθμών Chelsea να φιλοξενείται στο Villa Park. Ένα γήπεδο στο οποίο οι «μπλε» κάθε άλλο παρά καλές αναμνήσεις έχουν. Εάν δεν ήταν άλλωστε εκείνο το γκολ του Didier Drogba τον Φεβρουάριο του 2009, η Chelsea θα είχε συμπληρώσει τώρα 11 χρόνια χωρίς νίκη μέσα στο στάδιο αυτό! Το κακό για τον Carlo Ancelotti, όμως, είναι πως στο Σαββατιάτικο αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον Ιβοριανό επιθετικό (λόγω ίωσης) που αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του για φέτος στο πρωτάθλημα – μαζί με τον Florent Malouda – με έξι γκολ.

Τα άσχημα νέα για τον Ιταλό προπονητή συνεχίζονται. Είναι ιδιάζουσα η περίπτωση του Frank Lampard. Ο Αγγλος διεθνής μέσος έχει πετύχει κόντρα στην Aston Villa τα περισσότερα γκολ σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στην Premier League. Κι όμως, ούτε ο Lampard θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, καθώς είναι τραυματίας. Μάλιστα, έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Αυγούστου και, φυσικά, απουσίασε και από τον αγώνα της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο. Σε αυτές τις δύο απουσίες, ας συνυπολογίσουμε και αυτές των Alex, Salomon Kalou και Yossi Benayoun.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 2004 που ο Gerard Houllier θα τεθεί αντιμέτωπος με την Chelsea. Τότε, βέβαια, ήταν στον πάγκο της Liverpool και είχε οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη 1-0. Εκτοτε, οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κατακτήσουν τρεις τίτλους στην Premier League και τέσσερα FA Cup. Αλλά προαναφέραμε και παραπάνω, η παράδοση είναι υπέρ των «χωριατών». Επιπλέον, έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.

Θα έχει, όμως, και η Aston Villa τις απουσίες της. Κι αν αυτή του Gabriel Agbonlahor είναι δεδομένη, ενδεχομένως προστεθεί και αυτή του Emile Heskey. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μοναδικός «φουνταριστός» επιθετικός θα απομείνει ο John Carew, με ό,τι καλό ή κακό μπορεί αυτό να συνεπάγεται. Αρνητικό, επίσης, για την Villa είναι ότι και οι τρεις νίκες που έχει σημειώσει φέτος, έχουν έρθει απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία τετράδα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Aston VillaChelsea 1X (Διπλή Ευκαιρία)

1.95

Aston Villa – Chelsea            under 2,5

1.95

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version