uk simaiaΤο online στοίχημα που αφορά αναμενόμενο αριθμό γκολ σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, για να είναι επιτυχημένο προϋποθέτει ένα σύνολο καλά μελετημένων ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων. Τα δεδομένα που δύναται  χρησιμοποιεί ό κάθε tipster είναι πάρα πολλά και χαρακτηρίζονται από τη διαφορετικότητα του κάθε πρωταθλήματος ακόμα και της κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας. Το σημερινό μου παιχνίδι βασίζεται σε δύο αναμετρήσεις που προέρχονται από τις λεγόμενες μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, οι οποίες μας συνηθίζουν να μας προσφέρουν αρκετά συχνά παιχνίδια που περιλαμβάνουν αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Το πρώτο παιχνίδι προέρχεται από την League 1 και είναι αυτό της Brentford με την Peterborough. Η Brentford βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και η ανάγκη κατάκτησης βαθμών ιδιαίτερα στην έδρα της κρίνεται επιτακτική. Η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει μετά το εξαιρετικό παιχνίδι που συνοδεύτηκε με νίκη, 3-0 μάλιστα, στη  έδρα της Tranmere Rovers, και πλέον όλα δείχνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Andy Scot να ζητήσει τη νίκη απέναντι στους Posh. Μπορεί στην έδρα της η Brentford να μη παρουσιάζεται ιδιαίτερα παραγωγική αλλά έχοντας στο μυαλό ότι θα «χτυπήσει» το παιχνίδι απέναντι σε μια ισπανικού τύπου ομάδα, εκτιμώ ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Peterborough fcΓια την Peterborough δε νομίζω να έχει εκπλαγεί κανείς από το χαρακτηρισμό μου, ότι πρόκειται για μια ισπανικού τύπου ομάδα. Σίγουρα οι Posh δεν παίζουν στην Primera Division αλλά πώς να χαρακτηρίσεις μιας ομάδα που ως φιλοσοφία έχει το όσα βάλουμε και όσο δεχτούμε. Το αποκορύφωμα ήταν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Swidon όπου η ομάδα του Gary Johnson δέχτηκε 4 γκολ αλλά έβαλε 5 και κατάφερε να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Το line βρίσκεται στο 2.5 με απόδοση αποδεκτή και δεν πρόκειται να μείνει για πολύ, μιας και μετά από κάποιες ώρες θα κλείσει στο 2.75.

Το δεύτερο Over που με έχει «συγκινήσει» έρχεται από την Championship, και είναι αυτό στο παιχνίδι της Watford με την Scunthorpe United. Η Watford έρχεται από έξι στα οκτώ Over, στα τελευταία οκτώ παιχνίδι που έχει δώσει στην κατηγορία και  σκοράρει περίπου δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι που δίνει στην έδρα της. Η ομάδα του Malcolm George Mackay ειδικά μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιθετική απέναντι σε κάθε αντίπαλο και φυσικά αναμένεται να παρουσιαστεί και σήμερα έτσι, μιας και το όνομα της Scunthorpe UnitedScunthorpe United δεν προκαλεί κανένα ιδιαίτερο φόβο. Η Scunthorpe United προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στην έδρα της Preston, γεγονός που έχει δώσει νέα ώθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα του Baraclough. Επιπρόσθετα, η Scunthorpe United έρχεται από τρία συνεχόμενα over 3.5! και δεδομένου της ανάγκης των βαθμών είναι αναγκασμένη να ζητήσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Τέλος, έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η ομάδα του Baraclough είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όσον αφορά την εκτός έδρα παρουσία, έχοντας τρία διπλά σε έξι αγώνες και 10 – 10 γκολ ως απολογισμό, θεωρώ ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό παιχνίδι πλούσιο σε γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Brentford – Peterborough
Over 2.5
1.81

Watford – Scunthorpe United
Over 2.75
1.84

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).