olympiakosΤελευταίο διήμερο πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω εθνικών αναμετρήσεων και το πρόγραμμα στο εγχώριο πρωτάθλημα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με τις προσφερόμενες αποδόσεις να εμπεριέχουν έναν αμυντικό προσανατολισμό από τους bookmakers. Λάθη δε βλέπω να υπάρχουν, με τις προσφερόμενες αποδόσεις να βρίσκονται μακριά από αυτές που ταιριάζουν στο παιχνίδι μου.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τη συνονόματη ομάδα από το Βόλο, η οποία και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στη μέχρι τώρα πορεία του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βόλου παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε σχέση πάντα με το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και παρουσιάζει εξαιρετικά δείγματα ποδοσφαιρικού θράσους αν σκεφτεί κανείς ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια «κοίταξε στα μάτια» και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Την τελευταία μάλιστα τη φιλοδώρησε με τρία γκολ κατακτώντας ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε ένα μεγάλο των Αθηνών.

Πιστεύω ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν έχει να χάσει τίποτα στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που από την αρχή της χρονιάς θεωρείται χαμένο και θα μπει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο και ποιος ξέρει ίσως κάτι καλό να βγει. Από την άλλη η ομάδα του Βαλβέρδε απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν ομάδα βγαλμένη από την Primera Division και όχι από το μικρό Ελληνικό Πρωτάθλημα. Το ερώτημα βέβαια είναι αν ο πρωτοπόρος θα μπορέσει να πιάσει την ίδια απόδοση με αυτή του τελευταίου παιχνιδιού ή θα δούμε τον Ολυμπιακό που είδαμε στη πόλη των Σερρών? Το Over προσφέρεται πολύ χαμηλά (πάντα για το δικό μου το παιχνίδι) στο 1,70. Το Over 3 , όμως βρίσκεται στο 2,13 γεγονός που είναι πλήρης αποδεκτό, με την προϋπόθεση της μικρής βοήθειας που εκτιμώ ότι θα δώσει η ομάδα του Βόλου, ώστε να παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό ωραίο ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ.

Στην Καβάλα η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει (χωρίς τον βασικό της στόπερ) την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο σε πρόβλεψη. Το line βρίσκεται στο 0, γεγονός που δείχνει ότι ο Odds Compiler δε χρήζει φαβορί καμία από τις δύο ομάδες. Η Καβάλα προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στο Ηρακλή, ενώ η ομάδα της νέας Σμύρνης προέρχεται από την μάλλον αναμενόμενη ήτα από τον ΠΑΟ. Το ενδιαφέρον για την ομάδα του Πανιωνίου αποτελεί το γεγονός ότι και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της (Ξανθη και ΠΑΟ) έχει σκοράρει, καταδεικνύοντας την ικανότητα της ομάδας να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα με τους εξαιρετικούς και ταχείς επιθετικούς που διαθέτει. Η Καβάλα, αν και σε αγωνιστική άνοδο, αποτελεί ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί, μιας και η απουσία του Ντουγκλάο μόνο αμελητέα δεν είναι. Παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε ποδοσφαιρική ανοδική τροχιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Over 3

2.13

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χ

3.14

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).