Ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα μπάσκετ NBA για τη season 2010/11 και οι Miami Heat είναι το φαβορί για κατάκτηση του τίτλου με απόδοση στο στοίχημα του νικητή πρωταθλήματος στο 2.80 περίπου. Σύμφωνα με το ανταλλακτήριο στοιχημάτων ο τζίρος στο στοίχημα του NBA προσεγγίζει τα €70.000 με τα μισά από αυτά τα χρήματα να ποντάρονται στην ομάδα του Miami. Το γράφημα των Heat παρουσιάζει ενδιαφέρον για trading καθώς η πιθανότητα επαλήθευσης έχει διασπάσει τη στήριξη, πράγμα που σημαίνει πιθανή άνοδο της απόδοσης των Miami Heat τις επόμενες βδομάδες. Αν και αποτελεί ένα μακροχρόνιο στοίχημα μπάσκετ, βασιζόμενοι στο γράφημα και μόνο τα προγνωστικά δείχνουν ότι οι Heat δε θα έχουν καλό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος του NBA. Εάν πέσουμε έξω, το stop loss στο 2.50 θα μας προφυλάξει από απώλειες.

miami-heat-protathlima-nba-favori-grafima

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί με προγνωστικά μπάσκετ, όμως έχω ασχοληθεί εκτενώς με τα γραφήματα των αποδόσεων στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Με βάση την τεχνική ανάλυση που μπορεί να εφαρμοστεί στα γραφήματα αυτά, διαφαίνεται μια πιθανή πτώση της πιθανότητας επαλήθευσης των Miami Heat και κατ’ επέκταση άνοδο της απόδοσης του εν λόγω στοιχήματος μπάσκετ. Προτιμάμε να μην αναλύσουμε το γράφημα της απόδοσης, καθώς δεν έχει τη λεπτομέρεια που προσφέρει το [intlink id=”1627″ type=”post”]γράφημα πιθανότητας επαλήθευσης[/intlink]. Δεδομένου ότι μιλάμε για ένα αρκετά μακροχρόνιο στοίχημα, θα υπάρχει άνεση χρόνου κι έλλειψη ψυχολογικής πίεσης για να κάνουμε σωστό trading και να πάρουμε ήρεμες αποφάσεις. Προς το παρόν δε φαίνεται κάποιο σημαντικό επίπεδο αντίστασης το οποίο να χρησιμεύσει για να ορίσουμε το σημείο εξόδου του trade μας, όμως το επίπεδο στήριξης στο 2.50 θα βοηθήσει για να ορίσουμε το [intlink id=”1696″ type=”post”]stop loss[/intlink] και να περιορίσουμε το ρίσκο.

orlando-magic-grafima-nba-stoiximaΆλλα γραφήματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι το γράφημα του στοιχήματος στους Orlando Magic. Η απόδοση συνάντησε αντίσταση στο 20.0 περίπου ενώ μετά την αρχική άνοδο, παρατηρούμε μια πτωτική τάση μέχρι το 12.50 που βρήκε στήριξη. Μια πρώτη σκέψη είναι να στοιχηματίσουμε «κατά» σε αυτήν την ομάδα μπάσκετ του NBA και να εξασφαλίσουμε κέρδος με μια πιθανή διόρθωση μέχρι το 17.0, όμως ο κίνδυνος να συνεχίσει η καθοδική τάση είναι μεγάλος. Σε συνδυασμό με το χαμηλό τζίρο που συγκεντρώνει το στοίχημα στους Orlando Magic, θα πρότεινα όσο γίνεται μικρότερο ποσό εφόσον προτιμήσετε να κάνετε trading για να μην παγιδευτείτε.

chicago-bulls-grafima-nba-stoiximaΟι Chicago Bulls από την άλλη οπωσδήποτε δε φαίνονται ιδιαίτερα δυνατοί για πρωταθλητές NBA αυτή τη χρονιά. Η ανοδική τάση επιβεβαιώνεται με γυμνό μάτι κι άνετα μπορεί να σχεδιασθεί η [intlink id=”1608″ type=”post”]γραμμή τάσης[/intlink] που θα βοηθήσει στο trading του στοιχήματος. Εδώ τα προγνωστικά μπάσκετ λένε περαιτέρω άνοδο της απόδοσης και με ασφαλές stop loss κάτω από τη γραμμή τάσης ή χαμηλότερα από την πιο πρόσφατη χαμηλή τιμή της απόδοσης. Ωστόσο απαιτείται προσοχή καθώς η απόδοση είναι μεγάλη και ένα λάθος στον υπολογισμό του ποσού του στοιχήματος μπορεί να δεσμεύσει ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου που έχουμε διαθέσιμο για στοίχημα ή trading.

Ο τζίρος στο στοίχημα μπάσκετ του νικητή πρωταθλήματος NBA 2010/11 έχει συγκεντρωθεί κυρίως στους Miami Heat, όπως γίνεται άλλωστε στα φαβορί μακροχρόνιων στοιχημάτων. Εφόσον δεν υπήρχαν σημάδια για trading θα προτιμούσαμε τις άλλες ομάδες, όμως οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες για ένα μακροχρόνιο trading στους Miami Heat στηριζόμενοι στο γράφημα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.