premier-league-prognostikaΈπειτα από το διάλλειμα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, οι εγχώριες διοργανώσεις είναι και πάλι εδώ. Με αγώνες που προσφέρουν πολλές δυνατότητες για στοιχηματισμό, αλλά και που θέλουν προσοχή λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες δύο βδομάδες μετά.

Πολύς ντόρος έγινε σε αυτό το διάστημα της διακοπής για τον τραυματισμό του Hatem Ben Arfa, ο οποίος έπεσε… θύμα του Nigel De Jong. Ο Ben Arfa υποβλήθηκε σε εγχείρηση και θα απουσιάσει για έξι μήνες περίπου. Στερώντας, έτσι, μια πολύ σημαντική μονάδα από την μεσοεπιθετική γραμμή του Chris Hughton, τεχνικού της Newcastle. Οι «καρακάξες» υποδέχονται τη Wigan στο St James’ Park θέλοντας να ικανοποιήσουν, επιτέλους, τους οπαδούς τους.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες παράμετροι που δείχνουν όχι προς τον άσο, αλλά προς το under 2,5 γκολ. Και εξηγούμαι: οι… γενναίοι του Roberto Martinez μπορεί να έχουν δώσει μόλις δυο παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους, ωστόσο σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκαν γκολ! Επιπλέον, η Wigan είναι αήττητη και στα τρία τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Newcastle – έχοντας και δυο νίκες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Magpies κάθε άλλο παρά καλά έχουν ξεκινήσει τις φετινές τους υποχρεώσεις μέσα στο St James’ Park, έχοντας ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Ακόμα ακόμα, η ομάδα του Hughton δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα γκολ στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μοναδική εξαίρεση το 6-0 επί της Aston Villa, με το χατ-τρικ του Andy Carroll!

Για… επιδόρπιο; Η Wigan έρχεται από πέντε διαδοχικά under 2,5 στην Premier League ενώ στο ίδιο διάστημα, η Newcastle έχει τρία under 2,5 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Newcastle – Wigan: Under 2.5

1.75

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).