EmelecΑν και εβδομάδα που διανύουμε, για εμένα που δεν ασχολούμαι με προγνωστικά στοιχήματος Εθνικών Ομάδων σε επίπεδο προκριματικών γύρων, αποτελεί μια ευκαιρία ξεκούρασης από το online στοίχημα, όχι βέβαια και από το trading σε live αγώνες ποδοσφαίρου και γεγονότων ([intlink id=”1560″ type=”post”]όσοι δεν το έχετε διαβάσει απλά σας το συνιστώ[/intlink]), το μάτι μου έπεσε πάνω σε δύο παιχνίδια που διεξάγονται τα ξημερώματα της Πέμπτης που αν μη τι άλλο αποτελούν value bets, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Vasco Da Gama απέναντι στη δυσάρεστη έκπληξη των τελευταίων αγωνιστικών στο Campeonato Brasileiro, την Corinthians. Μια Corinthians που μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στη Santos με 2-3 στις 23-9 δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση παρατεταμένου νεφορμαρίσματος  μιας και τις τελευταίες 5 αγωνιστικές δεν μπορεί να νικήσει με τίποτα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την ήττα με 3-4 από την AC Goianiense πριν από τρεις ημέρες. Μια ήτα που οδηγεί σε μια περίοδο αναταραχών το σύλλογο, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη θέση του Brasileiro, αν δεν έφερνε τα αποτελέσματα που προανέφερα τις τελευταίες 20 ημέρες. Ο τίτλος βέβαια δε έχει χαθεί, μιας και βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την Cruzeiro και για αυτό μια νίκη απέναντι στη Vasco μπορεί να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον πληγωμένο εγωισμό των παιδιών από το Sao Paolo.

CorinthiansΠαρατηρώ ότι η Corinthians σε σύνολο 13 εκτός έδρας αγώνων στο Brasileiro έχει προσφέρει 9 Over και ερχόμενη από 7 Over στα τελευταία 8 παιχνίδια της, πηγαίνει στην έδρα της Vasco με σκοπό να πάρει τη νίκη, το οποίο για μένα ισοδυναμεί ανοικτό παιχνίδι απέναντι σε μια Vasco που έχει δήξει ότι στην έδρα της δε χαρίζεται σε κανέναν, παίζοντας ανοικτό ποδόσφαιρο κυνηγώντας το γκολ. H Vasco Da Gama έχει στα τελευταία 7 παιχνίδια στην έδρα της, 4 Over και 3 Under του 1-1, έχοντας πετύχει και δεχτεί συνολικά έξι γκολ στο τελευταίο παιχνίδι με την Gremio. Το Over μου προσφέρεται προς το παρόν στο 1.90+ τιμή, η οποία με καλύπτει πλήρως.

Η άλλη απόδοση που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι αυτή που προσφέρεται για τη νίκη της Emelec επί της Avai. Βλέποντας τη θέση  της Emelec στο πρωτάθλημα του Ecuador, στο οποίο βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις μία ήττα σε 13 παιχνίδια, το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες με μηδέν γκολ παθητικό και την απόδοση του 1.90+ απέναντι στην Avai, αυτόματα το στοίχημα αποκτά ενδιαφέρον. Φυσικά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να συγκριθεί το πρωτάθλημα του Ecuador με το Brasileiro και θα συμφωνήσω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα από το Ecuador απέναντι στην Avai, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο Brasileiro, είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος όσον αφορά την εκτός έδρα φόρμα μιας και σε σύνολο 14 παιχνιδιών έχει μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες και σύνολο γκολ 12-28. Το ερώτημα είναι αν η ομάδα της Floripa έχει ως στόχο το συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικότερα το Copa Sudamericana ή τα εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια στο Campeonato Brasileiro που ακολουθούν, με ομάδες όπως η Goias, η Atletico Mineiro και Guarani που παλεύουν και αυτές για την παραμονή στην κατηγορία. Εγώ προσωπικά απαντάω το δεύτερο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Vasco Da Gama – Corinthians: Over 2.5 @1.92
Emelec – Avai FC: Emelec @1.94

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).