vasco-da-gamaΠρογνωστικά σε ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξάγεται για το πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι εκ των ων ουκ άνευ πολύ δύσκολο να γίνουν. Το να τοποθετήσεις ένα στοίχημα και ειδικότερα, στοίχημα το οποίο είναι κόντρα στις πιθανότητες αλλά και στην έδρα χαρακτηρίζεται αν μη τι άλλο αρκετά ριψοκίνδυνο. Αν και το σύνολο των σημερινών αγώνων για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το γνωστό Campeonato Brasileiro δε μου κινεί το ενδιαφέρον, υπάρχει ένας αγώνας που αξίζει κάποιος επαγγελματίας ή μη παίκτης του στοιχήματος να τολμήσει να κάνει προγνωστικά, προγνωστικά που περιλαμβάνουν μεγάλη δόση ρίσκου, σε ένα online στοίχημα που αποτελεί value bet στα δικά μου μάτια.

ATL. PARANAENSE εναντίον VASCO DA GAMA,   σε ένα παιχνίδι που εκ πρώτης όψεως δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για μία εύκολη νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Όντως είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αμφισβητήσει την εκπληκτική πορεία της Ατλ. Παραναένσε. Σε σύνολο 13 παιχνιδιών στη έδρα της έχει το εκπληκτικό 8 – 4 -1 (μόλις μία ήττα μέσα στην έδρα της και αυτή έγινε στις 15 Ιουλίου από την Cruzerio, η οποία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι ως ομάδα). Η Παραναένσε στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες γεγονός που καταδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον μέχρι πριν από λίγες ημέρες προπονητή της.

Από την άλλη πλευρά, η Vasco Da Gama έχει καταφέρει είδη αρκετά πράγματα για νεοφώτιστη στην κατηγορία, αν και προσωπικά δεν υιοθετώ τον παραπάνω όρο μιας και η Vasco αποτελεί ιστορικό σωματείο του Πρωταθλήματος Βραζιλίας. Η Βάσκο προέρχεται από τις δύο εντός έδρας νίκες με 3-2 και 3-1 απέναντι σε Goias και Santos και καλείται να αντιμετωπίσει το σημερινό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο άγχος.  Ωστόσο και πέρα όμως από τους αριθμούς υπάρχει το γεγονός στο οποίο και έχω στηριχθεί για σήμερα το βράδυ, το οποίο έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Ατλ. Παραναένσε. Μετά την ανέλπιστη αποχώρηση του Paulo Cesar Carpegiani, ο οποίος ήταν ο βασικός υπεύθυνος της μέχρι τώρα πορείας του club, η ομάδα καλείται να συνεχίσει το πρωτάθλημα κάτω από τη καθοδήγηση νέου τεχνικού, στο πρώτο παιχνίδι μετά Carpegiani εποχή. Το ερώτημα για εμένα είναι πως αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει τους παίκτες της Ατλέτικο και πως θα τη διαχειριστεί ο νέος τεχνικός της ομάδας. Επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ομάδα που άλλαξε προπονητή για να πάει καλύτερα αλλά τουναντίον, νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο της κόντρας σε πιθανότητες , έδρα, φόρμα και στατιστική.   Στοίχημα υψηλού ρίσκού λοιπόν στην Πορτογαλική αποικία από το Ρίο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ATL. PARANAENSE – VASCO DA GAMA

VASCO + 0,25

2.04

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).