Real-ValladolidΜια από τις βασικότερες αρχές που διέπουν το online στοίχημα, είναι το γεγονός ότι η επιλογή ενός στοιχήματος θα πρέπει να απέχει χιλιόμετρα μακριά από αυτό που ονομάζεται συναίσθημα, οπαδική αντίληψη, αγάπη ή μίσος προς μία ομάδα κ.ο.κ. Όταν τοποθετούμε τα χρήματα μας σε ένα online στοίχημα θα πρέπει πάνω από όλα να έχουμε γνώση σχετική με το χώρο και φυσικά να είμαστε όσο πιο ψυχροί και αντικειμενικοί γίνεται. Βέβαια όλοι έχουμε τις εμμονές μας , οι οποίες πολλές φορές μας πληρώνουν είτε τις πληρώνουμε, γνωρίζοντας από πριν που έχουμε εμπλακεί. Με μία τέτοια εμμονή μου θα ασχοληθώ σήμερα.

Goias εναντίον Vitoria, σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο ειδικά για την ομάδα της Goiania. Η εμμονή μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι πηγάζει από την πίστη μου ότι η Goias δε θα υποβιβαστεί. Τώρα μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει ότι με πίστη και δόγματα στοίχημα δεν παίζεται και δε θα διαφωνήσω, αλλά εδώ γράφω απλά για την εμμονή μου στην ομάδα της Goias, πάνω στην οποία είμαι διατεθειμένος να πληρώσω για να μάθω. Η Goias παραμένει η χειρότερη έδρα στο Campeonato Brasileiro, έχοντας ένα απογοητευτικό 3-4-7, αλλά αν παρατηρήσουμε τη φόρμα των ομάδων στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές βλέπουμε ότι είναι καλύτερη της φιλοξενούμενης έστω και στη λεπτομέρεια του ενός βαθμού. Με την Cruzeiro όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει βαθμό αλλά ήταν και εντελώς άχρωμη. Βλέποντας τους αγώνες που έχει να δώσει στη συνέχεια του Brasileiro, καταλαβαίνει κάποιος τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα για την ομάδα της Goias.

GoiasΑπέναντι της βρίσκεται η Vitoria, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες (αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια πέτυχε μόλις ένα γκολ), πηγαίνει στην Goiania με νέο τεχνικό και που στην τελευταία αναμέτρηση που έδωσε με τη Sao Paolo, έχασε με κατεβασμένα χέρια. Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι εύκολο και σίγουρα θα ήθελα μια απόδοση στην έδρα μεγαλύτερη ή ίση από 2.25. Γνωρίζοντας το ρίσκο και έχοντας σύμμαχο μου αυτά που έχω παρακολουθήσει από τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα επιλέγω την ομάδα που παρουσιάζεται λίγο καλύτερη από την αντίπαλο της.

Αν και με το πρωτάθλημα της Segunda Division δεν ασχολούμαι και πολύ, ειδικά μετά τα περίεργα που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να μη παραδεχτώ ότι πιθανότητα νίκης της Valladolid μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Real Valladolid, καλείται να επανακάμψει μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχε αν θέλει να μη χάσει το τρένο της ανόδου από την αρχή του πρωταθλήματος. Η έδρα της Ponferradina σίγουρα μόνο τρόμο δεν προκαλεί, μιας και τα πρώτα δείγματα που έχουμε είναι ότι πρόκειται για μια από τις χειρότερες έδρες του πρωταθλήματος. Η Ponferradina δεν έχει γευτεί τη νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και μαζί με την Tenerife αποτελούν τις χειρότερες ομάδας μέχρις στιγμής στην κατηγορία. Μια σοβαρή Real Valladolid δε θα έχει πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που απλά θα παλέψει για να σωθεί στο πρωτάθλημα της Segunda Division.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

GOIAS – VITORIA

GOIAS

2.10

PONFERRADINA – REAL VALLADOLID

REAL VALLADOLID

2.02

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).