FSV Mainz 05Πολλές είναι οι φορές που στο online στοίχημα υπάρχουν αλλοιωμένες αποδόσεις με σκοπό την προσέλκυση παικτών με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα. Οι στρεβλώσεις παρατηρούνται είτε προς αποφυγή τζίρου προς κάποιο σημείο είτε προς προσέλκυση «προβάτων για σφαγή». Σίγουρα το στοίχημα είναι πάντα θέμα απόδοσης, διαφορετικά θα μιλούσαμε για ΠΡΟΠΟ, αλλά καλό είναι να φιλάμε τα νότα μας ειδικότερα σε περιόδους μετά από διακοπή ενός πρωταθλήματος. Ως γνωστό πρώτα κοιτάμε την άμυνα και εν συνεχεία την επίθεση.

Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που έχοντας το γνώθις εαυτόν οδεύω προς τις προκλήσεις, μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να διαβάζω σωστά τα παιχνίδια και εν συνεχεία να τοποθετούμαι κατάλληλα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Βέβαια αν το αποτέλεσμα είναι θετικό τόσο το καλύτερο.

Η 8η αγωνιστική της Bundesliga περιλαμβάνει το άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι της FSV Mainz 05 με το Hamburg. Το line βρίσκεται περιέργως στο 0.25 προφανώς γιατί ο bookmaker έχει την εντύπωση ότι ίσως η Mainz κάνει την πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα μιας και το 8 στα 8 παιχνίδια φαντάζει εξωπραγματικό για ομάδα με το όνομα της Mainz και την όχι τόσο βαριά φανέλα.  Βέβαια, αυτό προσωπικά μου θυμίζει τον αδαή παίκτη που μη έχοντας γνώση της θεωρίας των πιθανοτήτων νομίζει ότι αν σε ένα τραπέζι ρουλέτας έρθουν 9 συνεχόμενα κόκκινα το 10ο σίγουρα θα είναι μαύρο.

Η FSV Mainz 05 προέρχεται από πορεία υπερπρωταθλητισμού, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς στις πρώτες 7 στροφές του πρωταθλήματος. Έχει προφανώς την καλύτερη φόρμα από κάθε άλλη ομάδα της Bundesliga και είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση έχοντας σκοράρει 18 φορές και έχοντας δεχτεί μόλις 7 γκολ, γεγονός που κατατάσσει την άμυνα της ως τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να συνεχίσει και να κάνει την 8η συνεχόμενη νίκης της. Η απάντηση είναι προφανής. Φυσικά, δεν ξεχνώ το γεγονός ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να βγάλει εκτός ρυθμού ομάδες σαν την Mainz. Ωστόσο, η εικόνα της αντιπάλου της (Hamburg) απλά δεν πείθει. To ποδόσφαιρο που απέδωσε το Hamburg με την Kaiserslautern, ήταν απλά απογοητευτικό ασχέτως των τριών βαθμών της νίκης που κατέκτησε. Το απουσιολόγιο του είναι αρκετά γεμάτο και καλείται να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της FSV Mainz 05, έχοντας μοναδικό του σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος. Έχοντας λοιπόν εικόνα των δύο ομάδων, τα μαθηματικά και το line στο 0.25 δεν έχω παρά να τοποθετηθώ αδιαφορώντας για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος θα παίξει σημαντικό ρόλο ή όχι.

WatfordΗ ημέρα επίσης περιλαμβάνει ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται στο Fratton Park. Οι blues υποδέχονται τη Watford, σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται δυνατό και παράλληλα συναρπαστικό μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ρυθμό και σίγουρα θα παίξουν αμφότερες για τη νίκη. Η  ομάδα του Hertfordshire παραμένει αήττητη στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της έχοντας το εκπληκτικό 4-1-0 πετυχαίνονται το λιγότερο 2 γκολ σε κάθε παιχνίδι και φυσικά έχει  μεγάλες πιθανότητες να σκοράρει και μέσα στην έδρα της Portsmouth. Η Portsmouth από την άλλη μεριά αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και τα γνωστά καλά ποδοσφαιρικά της πατήματα , έχοντας κάνει το δύο στα δύο, στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της σκοράροντας μάλιστα 9 φορές. Περιμένω ανοικτό παιχνίδι από δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα που θα παίξουν για τη νίκη χωρίς ίχνος σκοπιμότητας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

FSV Mainz 05 – Hamburg
FCV Mainz 05 – 0.25

2.00

Portsmouth – Watford
Over 2.5

1.91

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).