Aue FcΜία απλή αρχή που έχω όταν ασχολούμαι με το online στοίχημα και κυρίως με προγνωστικά ποδοσφαίρου, στα οποία θα καταλήξω να «πάρω θέση» τοποθετώντας χρήματα, είναι ότι κρατάω συνήθως στάση αναμονής μετά από διακοπή των πρωταθλημάτων είτε λόγω Εθνικών ομάδων είτε λόγω διακοπών Χριστουγέννων κ.ο.κ. Ωστόσο, όταν παρατηρώ τον εκάστοτε bookmaker να βγάζει αποδόσεις που αν μη τι άλλο είναι προκλητικές, αυτομάτως τοποθετούμε στα value bets των ματιών μου.

Η 8η αγωνιστική της δεύτερης Bundesliga φιλοξενεί ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο πρώην ανατολικογερμανικών ομάδων. Η ομάδα του Βερολίνου Union Berlin υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος την Erzgebirge Aue σε ένα παιχνίδι, το οποίο προβλέπεται να είναι αρκετά δυνατό και ενδιαφέρον. Το πρώτο βήμα της μελέτης μου, όπως κάποιος μπορεί να αντιληφθεί από παλαιότερα άρθρα μου ξεκινάει από τις προσφερόμενες αποδόσεις και εν συνεχεία ακολουθείται ένα πολυκριτηριακό μοντέλο για την πρόγνωση του εκάστοτε παιχνιδιού.

Παρατηρώ ότι όλοι οι bookmaker έχουν βαφτίσει αουτσάιντερ την ομάδα της Aue, δίνοντάς της αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 3.50 γεγονός το οποίο αδυνατώ καταλάβω. Η Aue, αν και rookie στην κατηγορία έχει έναν εκπληκτικό απολογισμό πέντε νικών, μιας ισοπαλίας και μίας ήττας. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας φόρμα στην κατηγορία και πηγαίνει ως «αουτσάιντερ» να αντιμετωπίσει την Union Berlin. Μια Uniοn που βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το handicap μου προσφέρεται κοντά στο δύο και χωρίς δεύτερη σκέψη το αγοράζω γνωρίζοντας ότι αν μη τα άλλο έχω τοποθετηθεί σωστά.

VannesΤο δεύτερο παιχνίδι με το οποίο έχω ασχοληθεί σήμερα είναι η ισοπαλία στο παιχνίδι της Vannes με τη Chateauroux. Η αλήθεια είναι ότι η Vannes είναι μία από τις αγαπημένες μου ομάδες στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Διαθέτει μία από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με την εξίσου δυνατή φέτος Tours και ένα από τα πιο συμπαθητικά γήπεδα της κατηγορίας. Η νίκη της Vannes προσφέρεται σε καλές αποδόσεις αλλά μη γνωρίζοντας πως θα εμφανιστεί η ομάδα μετά τη διακοπή και έχοντας εκτός τους βασικούς επιθετικούς της, θα ρισκάρω με την ισοπαλία μιας και η αντίπαλος της μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Chateauroux έχει ένα θετικότατο απολογισμό στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, χάνοντας μόνο μία φορά στην έδρα της πρωτοπόρου Troyes. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και λόγω των βασικότατων απουσιών που παρουσιάζει η Vannes σε συνδυασμό με την καλή εκτός έδρα παρουσία της Chateauroux τοποθετούμαι υπέρ της  ισοπαλίας, με όλο το ρίσκο που μπορεί να εμπεριέχεται σε αυτήν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Union Berlin – Erzgebirge Aue

Erzgebirge Aue +0.25 @2.02

Vannes – Chateauroux

Draw @3.15

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).