gremio homekitΦωτιά έχει πάρει η κορυφή του Campeonato Brasileiro με τις Fluminense και Cruzeiro να μάχονται για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Αμείωτο παραμένει βέβαια και το ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν αλλά και ποιες θα είναι αυτές που θα μετέχουν στο επόμενο Copa Libertadores. Το παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να γίνει μια από τις πιο συγκλονιστικές μάχες της ημέρας είναι αυτό που διεξάγεται στο Porto Alegre μεταξύ των τοπικών ομάδων της Gremio και της Internacional.

Μετά την μεγαλειώδη νίκη επί της Cruzeiro και μάλιστα με ανατροπή, η ομάδα του Renato Gaucho, βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της, τόσο από πλευράς ψυχολογίας όσο και από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης. Η Gremio αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μιας και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας κατά μέσω όρο το λιγότερο δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα του Porto Alegre διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 50 γκολ!!

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσω ότι οι τρικολόρ προέρχονται από εννέα συνεχόμενα over καταδεικνύοντας τη διάθεση της ομάδας να κυνηγάει τις νίκες χωρίς σκοπιμότητα παράγοντας σε πολλά σημεία των αγώνων της εξαιρετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν έχει απουσίες και θα παραταχτεί πλήρης απέναντι στη μισητή της αντίπαλο CF Internacional.

Στο τοπικό ντέρμπι μίσους, η CF Internacional θα παρουσιαστεί μετά από αρκετό καιρό πλήρης. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά περίμενα περισσότερα πράγματα και καλύτερη εικόνα από την ομάδα του Celso Juarez Roth στο φετινό Brasileiro. Τόσο η εικόνα της ομάδας όσο και τα αποτελέσματα της δείχνουν ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι στόχοι για το φετινό πρωτάθλημα. Τα παιδιά του Roth σκοράρουν με το σταγονόμετρο τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από Santos και Flamengo, χωρίς μάλιστα να βρουν δίχτυα και η εικόνα που παρουσιάζουν ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι άκρως απογοητευτική. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει η Inter μακριά από το γήπεδό της μετράει ισάριθμες ήττες, με την επίθεσή της να μένει στο μηδέν και στις πέντε αναμετρήσεις.

Με τα δεδομένα που έχω και βλέποντας τη νίκη της γηπεδούχου να προσφέρεται στο 2.15+, θεωρώ ότι μπορώ να τοποθετηθώ γνωρίζοντας το ρίσκο που περιλαμβάνουν τα τοπικά ντέρμπι στη Βραζιλία.

ΠΤΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Gremio – SC Internacional

Gremio – 0.5

2.30

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version