premier-league-prognostikaΠολύ σημαντικό στο στοίχημα είναι να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πότε μια ομάδα αρχίζει να παίρνει τα πάνω της. Πότε είναι έτοιμη να κάνει σερί νικών και να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα ή, από την άλλη πλευρά, πότε είναι σε κάκιστη κατάσταση και πηγαίνει από ήττα σε ήττα. Τότε είναι που αξίζει να την ποντάρεις και να στοιχηματίσεις επάνω της. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η Fulham.

Υποδεχόμενη στο Craven Cottage την Aston Villa, η Fulham ευελπιστεί να πετύχει για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο δύο διαδοχικές νίκες. Και το θετικό για τον Mark Hughes είναι πως δεν αντιμετωπίζει καινούρια προβλήματα με τιμωρίες ή απουσίες παικτών, πλην των γνωστών του Bobby Zamora και του Philippe Senderos. Αντίθετα, τόσο ο Damien Duff όσο και ο Dickson Etuhu ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Hughes.

Αρκετοί παίκτες που δεν υπολογίζονταν στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν επιστρέψει, ένας εξ αυτών και ο «μουντιαλικός» Clint Dempsey που σημείωσε και τα δύο γκολ στο άνετο 2-0 επί της Wigan την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, από πού να αρχίσει και πού να σταματήσει κανείς; Οι επιθετικοί John Carew και Emile Heskey τέθηκαν εκτός μάχης με προβλήματα τραυματισμών, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός, διεθνής με την εθνική Νέων της Αγγλίας, Nathan Delfouneso είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός που έχει στη διάθεσή της η Aston Villa. Αλλά τα προβλήματά της δεν σταματούν εδώ. Εκτός μάχης εδώ και καιρό είναι και ο έτερος φορ Gabriel Agbonlahor, που σημείωσε τρία γκολ στους δυο περυσινούς αγώνες της Premier League κόντρα στη Fulham, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Stilian Petrov.

Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα, οι μέθοδοι του Gerard Houllier ακόμα δεν έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο στους «χωριάτες» που έχουν να πανηγυρίσουν από το 2-1 του Σεπτεμβρίου επί των Wolves. Μικρό αριθμητικά ρόστερ και τραυματισμοί-τιμωρίες παικτών έχουν περιορίσει κατά πολύ τις επιλογές του. Δεν είναι τυχαίο πως η Villa έχει συμπληρώσει 344 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να σημειώσει γκολ, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 9 γκολ ενεργητικό ενώ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων έχει πετύχει μόνο 2! Επιπλέον, οι «χωριάτες» έχουν συμπληρώσει πέντε ήττες στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Fulham – Aston Villa            1

2.15

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).