MonacoΌπως έχω γράψει σε παλαιότερο άρθρο μου, με το στοίχημα online σε αγώνες Champions League πολύ σπάνια ασχολούμαι. Προτιμώ να απολαμβάνω το θέαμα και φυσικά, λόγω της μεγάλης ρευστότητας που υπάρχει στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, επιδίδομαι σε online trading σε κάποιον ή κάποιους από τους live αγώνες. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσικά και τις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία, ωστόσο δεν θα επιχειρήσω κανένα προγνωστικό ποδοσφαίρου, μιας και δεν έχω τοποθετηθεί σε κανένα στοίχημα online. Ως γνωστό στο παρόν διαδικτυακό τόπο τίποτα δεν προτείνεται αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε ήδη τοποθετηθεί.

Το παιχνίδι που με έχει απασχολήσει είναι ο εξ αναβολής αγώνας της Monaco με την Bordeaux. Οι μέχρι πριν λίγο καιρό μεγάλες δυνάμεις του Γαλλικού ποδοσφαιρικού στερεώματος, βολοδέρνουν στις χαμηλές θέσεις του Le Championnat, με τη Monaco μάλιστα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω από την πεσμένη Arles.

Το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, αν αναλογιστεί κανείς ότι νέα απώλεια βαθμών θα βυθίσει τη χαμένη ομάδα πιο πολύ στο βαθμολογικό πίνακα, με συνέπειες αρνητικές, τόσο στο ψυχολογικό τομέα όσο και στο πρακτικό κομμάτι που αφορά την πορείας τους στο πρωτάθλημα. Τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν τους δύο προπονητές σε παιχνίδι, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από μεγάλη προσοχή τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο, με σκοπό την αποφυγή της ήττας.

Παρατηρώντας κάποια ποσοτικά χαρακτηριστικά τόσο της γηπεδούχου όσο και της φιλοξενούμενης, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η επιλογή των λίγων γκολ φαντάζει ως η πιο πιθανή. Χαρακτηριστικό της Monaco είναι ότι και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο Stade Louis, έχει φέρει πέντε Under 2.5 καταδεικνύοντας, τόσο την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της, όσο και την ικανότητα της ομάδας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Επιπρόσθετα, ένα επιπλέον στοιχείο άξιο αναφοράς, είναι ότι η επίθεση της έχει αποτύχει να σημειώσει κάποιο γκολ στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της γεγονός που είναι αξιοποιήσιμο ως στοιχείο για την επιλογή του στοιχήματος.

BordeauxΑπό την άλλη μεριά η Bordeaux μετά τις νίκες με Auxerre και Lorient, προσγειώθηκε απότομα χάνοντας μέσα στο Stade Chaban Delmas από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Brest. Η ήττα αυτή εκτιμώ ότι θα οδηγήσει την ομάδα του Jean Amadou Tigana, να προσέξει περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια Monaco που θα ζητήσει επιτακτικά τη νίκη. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας του Tigana δεν είναι και ότι καλύτερο, μιας και σε πέντε αγώνες εκτός έδρας κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε δύο από αυτά. Στοίχημα ρίσκου σε χαμηλό αριθμό γκολ με την απόδοση όμως να είναι άκρως ικανοποιητική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Monaco – Bordeaux

Under 1.75

2.15

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).