dimotikes-ekloges-kalpiΤο ενδιαφέρον του κόσμου για προγνωστικά στις Δημοτικές Εκλογές 2010 τελικά κατάφερε να ανακοινωθούν αποδόσεις από εταιρίες στοιχημάτων για τους υποψηφίους σε Δήμους και Περιφέρειες. Έτσι εάν τα προγνωστικά σας είναι «σίγουρα», μπορείτε να κερδίσετε και χρήματα ακόμα κι αν δεν υποστηρίζετε την παράταξη που μοιάζει φαβορί στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα έχουν ανακοινωθεί κι αποδόσεις για το ενδεχόμενο διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών. Τώρα βέβαια πού βρήκε τις αποδόσεις το Zougla.gr είναι ένα ερώτημα, αφού έχοντας ψάξει τις περισσότερες δημοφιλείς εταιρίες στοιχημάτων, δεν βρήκα πουθενά να προσφέρεται το στοίχημα για τις Δημοτικές Εκλογές στην Ελλάδα.

Έχοντας ήδη αναφερθεί στο [intlink id=”1710″ type=”post”]στοίχημα των Δημοτικών Εκλογών[/intlink] πριν μερικές μέρες, μου έκανε εντύπωση το άρθρο που εμφανίστηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Zougla.gr. Σύμφωνα με αυτό οι bookmakers έχουν ήδη αναρτήσει τις αποδόσεις των στοιχημάτων για τις αναμετρήσεις των περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και των δήμων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά. Καθώς το άρθρο δεν υπογράφεται από κάποιον, δεν είμαι σε θέση να επικοινωνήσω με τον αρθρογράφο για να μάθω πού ανακάλυψε τις αποδόσεις που αναφέρει. Βέβαια δε με εκπλήσσει από την άλλη και η ποιότητα του άρθρου που αναρτήθηκε σε αυτήν την ιστοσελίδα, καθώς θα παρατηρήστε ότι η κάθε παράγραφος αποτελείται από μία πρόταση (πρόταση και παράγραφος μάλλον είναι ο νέος τρόπος γραφής στην Ελληνική), ενώ γίνονται φιλότιμες προσπάθειες να σχολιαστεί με στοιχηματικούς όρους το όλο θέμα. Με επιτυχία ή όχι είναι δικό σας συμπέρασμα. Το να επικοινωνήσω με το Zougla.gr για περισσότερες πληροφορίες είναι σίγουρα κάτι που δε με ελκύει.

Ορμώμενος από αυτό το κείμενο, ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο εδώ στο Online Στοίχημα αλλά πριν καν ολοκληρώσω την πρώτη παράγραφο διαπίστωσα ότι οι αποδόσεις των στοιχημάτων που αναφέρονται δεν εμφανίζονται στους μεγαλύτερους «μπούκερς» (α λα Zougla.gr), ενώ μάλιστα ούτε καν προσφέρονται οι Δημοτικές Εκλογές για στοίχημα σε αυτές. Ίσως το Zougla έχει βρει εταιρίες στοιχημάτων που δεν είναι τόσο γνωστές και παρόλα αυτά είναι σε θέση να τολμούν να βγάζουν αποδόσεις για ένα τέτοιο γεγονός. Από τις εταιρίες που έψαξα και δεν προσφέρεται το στοίχημα των Δημοτικών Εκλογών στο σκέλος των πολιτικών στοιχημάτων – πέρα από τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2012 – είναι η William Hill, Ladbrokes, Bwin, Betoto, Interwetten, PinnacleSports και Sportingbet. Ακόμα και την ιστοσελίδα του Πάμε Στοίχημα επισκέφτηκα, έτοιμος να πέσω από την καρέκλα αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει ούτε εκεί κάτι. Η μόνη που μάλλον μόλις δημιούργησε τις αντίστοιχες στοιχηματικές κατηγορίες είναι το γνωστό μας ανταλλακτήριο στοιχημάτων, Betfair, που όμως προς το παρόν ο τζίρος είναι ανύπαρκτος.

betfair-dimotikes-ekloges-stoixima

Τώρα εάν καταφέρετε να βρείτε ποια/ες εταιρίες στοιχημάτων είναι αυτές που μπορούμε να στοιχηματίσουμε για τις Δημοτικές Εκλογές, θα ήθελα να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, ώστε να το πληροφορηθούμε όλοι. Ωστόσο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την ποιότητα και τη φερεγγυότητα των εταιριών που θα προκύψουν, καθώς οι σχετικά άγνωστες εταιρίες στοιχημάτων προδιαθέτουν αρνητικά όσον αφορά τις πληρωμές και την υποστήριξη των πελατών τους. Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι γνωστές εταιρίες ώστε να διαψευστώ, όμως δεν περιμένω πιο δημοφιλείς εταιρίες από αυτές που ανέφερα.

politiki-stoixima-expektΌπως είναι κατανοητό δε θα αναφέρω τις αποδόσεις που βρήκε το Zougla. Ίσως είναι οι αποδόσεις της ανερχόμενης ZouglaBet, ίσως πάλι είναι μια προσπάθεια ενδυνάμωσης των φαβορί και πρόσκλησης του κόσμου στις κάλπες.

Ενημέρωση 5 Νοεμβρίου: Μετά από την υπόδειξη του lilis, βρήκα τις αποδόσεις του στοιχήματος που προσφέρει τελικά η Expekt. Για να δείτε όλα τα στοιχήματα που διατίθενται για τις Δημοτικές Εκλογές, δείτε την εικόνα αριστερά.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.