TottenhamΤο παρακάτω κείμενο, περιλαμβάνει ένα απόσπασμα των δηλώσεων που έκανε ο βοηθός προπονητή της Tottenham, Kevin Bond, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης των Spurs με την Blackburn. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και τα προγνωστικά του…

Η Tottenham αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών και ίσως μέχρι και 12 παίκτες της πρώτης ομάδας δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Blackburn για την Premier League. Οκτώ βασικοί ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί ήδη νοκ άουτ ενώ ο ντεφορμέ Peter Crouch – που έχει να βρει δίχτυα έξι μήνες στο πρωτάθλημα – πιθανότατα θα είναι ο μοναδικός υγιής επιθετικός των Spurs στο παιχνίδι του White Hart Lane. «Εχουμε 11 παίκτες της πρώτης ομάδας εκτός ή πιθανότατα θα μείνουν εκτός», επεσήμανε ο βοηθός προπονητή Kevin Bond. «Εχουμε προβλήματα στην επιθετική γραμμή». Και να ήταν μόνο αυτό… Tom Huddlestone και David Bentley είναι αμφίβολοι ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί ήδη και οι Michael Dawson, Giovani dos Santos, Ledley King, Jonathan Woodgate, Aaron Lennon και Jamie O’Hara!

Ο Roman Pavlyuchenko έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του εντός έδρας 1-1 με την Sunderland την Τρίτη με πρόβλημα στη μέση ενώ ήδη εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Robbie Keane (αστράγαλος) και Jermain Defoe (χιαστοί). Ο Rafael van der Vaart είναι έτοιμος να αγωνιστεί αλλά και ο εξαιρετικός Ολλανδός έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους μικροτραυματισμούς – αποτέλεσμα του ότι δεν έκανε κανονική προετοιμασία. Αν δεν ήταν τα γκολ του, η Tottenham θα είχε εννέα βαθμούς λιγότερους! Επιπλέον, ο Van der Vaart έχει πετύχει επτά γκολ σε έξι εντός έδρας εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος παίκτης, έπειτα από έξι χρόνια, που καταφέρνει να σκοράρει σε τέσσερα σερί ματς στο White Hart Lane.

Κι όλα αυτά ενώ οι Spurs στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League έχουν αποσπάσει μόλις δύο βαθμούς κι ενώ μετά το ματς της Τρίτης ακούστηκαν αποδοκιμασίες από το κοινό του White Hart Lane προς τους παίκτες του Harry Redknapp.

Αντίθετα, δύο διαδοχικές νίκες έφεραν την Blackburn μόλις έναν βαθμό πίσω από τους Spurs στο πρωτάθλημα και ο Jason Roberts μοιάζει αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Sam Allardyce. Δεν είναι τυχαίο που στα δύο τελευταία παιχνίδια πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε!

Υπάρχει, όμως, και η παράδοση που λέει πως η Tottenham έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές από τους Rovers στα 13 τελευταία ματς πρωταθλήματος αλλά και πως οι Spurs έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 17 τελευταία παιχνίδια για την Premier League μέσα στο White Hart Lane. Απουσίες – παράδοση, σημειώσατε Χ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Tottenham – Blackburn       X

3.80

Van der Vaart           Any Time Scorer

2.25

Roberts           Any Time Scorer

4.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).