sunderland-stoixima-grafima-apodosiΣτο σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Sunderland και Everton παρατηρείται μεταβολή των αποδόσεων και μάλιστα άνοδος της γηπεδούχου Sunderland. Όσοι είχατε στοιχηματίσει υπέρ της Everton με απόδοση μεγαλύτερου του 3.00 πρέπει να θεωρείτε τους εαυτούς σας τυχερούς, καθώς πλέον δύσκολα βρίσκουμε απόδοση μεγαλύτερη του 2.80. Ωστόσο το στοίχημα υπέρ της Sunderland δε μοιάζει να προτιμάται από τους παίκτες και η απόδοση συνεχώς ανεβαίνει, πράγμα που επιβεβαιώνεται κι από το γράφημα στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair. Θα μπορέσει όμως η Everton να δικαιολογήσει την πτώση της απόδοσης του στοιχήματός της ή θα την διαψεύσει όπως έκανε η [intlink id=”1898″ type=”post”]Νότιος Αφρική[/intlink];

Από το γράφημα της Betfair είναι φανερό ότι τα περισσότερα χρήματα τοποθετούνται πλέον στο κατά της Sunderland, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μερίδιο του τζίρου του αγώνα στοιχηματίζεται στην ομάδα της Sunderland. Αναπόφευκτα η απόδοση της Everton έχει πέσει, ενώ η ισοπαλία έχει διατηρήσει την απόδοσή της σταθερή ενώ συγκεντρώνει και το μικρότερο τζίρο από τα τρία σημεία.

sygkrisi-apodoseon-sunderland-everton

Από εκεί και πέρα, στο site σύγκρισης αποδόσεων oddschecker διακρίνεται η μεταβολή των αποδόσεων του αγώνα ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Premier League, όπου με κοκκινωπό χρώμα (εδώ θα χρειαζόμασταν τη βοήθεια μιας γυναίκας για τη διάκριση των χρωμάτων) φαίνονται οι αποδόσεις των στοιχημάτων που αυξάνουν και με γαλάζιο οι αποδόσεις που πέφτουν. Υπάρχει ταύτιση στα στοιχήματα της Sunderland και της Everton, ενώ τα πράγματα στην ισοπαλία είναι κάπως θολά, δικαιολογημένο όμως καθώς μιλάμε για ελάχιστες μεταβολές στο σημείο του Χ, οπότε ακόμα και η 0.05 μεταβολή εμφανίζεται στον πίνακα.

Παρόλα αυτά αρκετοί tipsters δίνουν την Sunderland στα προγνωστικά τους αλλά κυρίως με Ασιατικό handicap, ενώ μερικοί προτιμούν το στοίχημα να σημειώσουν τέρματα και οι δύο ομάδες ενώ δε λείπουν και τα προγνωστικά υπέρ της ισοπαλίας. Σε γενικές γραμμές πάντως κανείς δε φαίνεται να προτιμά το στοίχημα της Everton και στοιχηματίζουν στην ασφάλεια του 1Χ.

Θα επαληθευτούν λοιπόν τα προγνωστικά ή θα πληρωθούν όσοι στοιχηματίζουν με βάση τη μεταβολή των αποδόσεων στον αγώνα Sunderland – Everton;

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.