premier-league-prognostikaΗ επίτευξη ενός γκολ σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου συντελείται με τη βοήθεια πολλών παραμέτρων και παραγόντων. Επιγραμματικά μπορούν τα αναφερθούν τα ακόλουθα: το σύστημα και η φιλοσοφία που έχει ο κάθε προπονητής, η ικανότητα των παικτών στο να κάνουν ή όχι εύκολα λάθος, το κίνητρο για τη νίκη που οδηγεί πολλές φορές σε παιχνίδια πιο ανοικτά από ότι θα έπρεπε, η ικανότητα του εκάστοτε επιθετικού και των χαφ, η ημέρα και πολλές φορές ακόμα και η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού και πολλές άλλες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Το προσωπικό σημερινό στοίχημα online βασίζεται τόσο σε αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι ομάδες, όσο και στη στατιστική εικόνα τους στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα, το κίνητρο ίσως βάλει το χεράκι του για να παρακολουθήσουμε, στο λιμάνι και συγκεκριμένα στο στάδιο Bloomfield Road, ένα παιχνίδι πλούσιο σε θέαμα και γκολ.

Blackpool FCΦυσικά ο λόγος για τον αγώνα των rookie της Premier League, Blackpool FC και West Bromwich Albion. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Από τη μία, η  Blackpool FC αν και ξεκίνησε ιδανικά στην κατηγορία έχοντας στο ξεκίνημά της 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, εν συνεχεία δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς ή βαθμό από αντίπαλες ομάδες που χαρακτηρίζονται ως μικρομεσαίες της Premier League. Φυσικά η νίκη μέσα στο Anfilied ήταν σημαντική αλλά παράλληλα, από ότι φάνηκε, απλά φωτοβολίδα. Η αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα του Ian Holloway, είναι  κάτι μη διαπραγματεύσιμο εάν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Οι Tangerines δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στο γήπεδό τους σε σύνολο τριών παιχνιδιών και η σημερινή της αντίπαλος προσφέρεται για την πρώτη τους εντός έδρα κατάκτηση των τριών βαθμών. Το ερώτημα βέβαια που εγείρεται είναι: μπορεί να τα καταφέρει?

West Bromwich AlbionΑπό την άλλη, η West Bromwich Albion αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα διστακτικά, αλλά η συνέχεια της, αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηρισθεί λίαν επιεικώς εκπληκτική. Συνεχίζει χωρίς ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην Premier League, σκοράρει κατά μέσω όρο δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δείχνει χαρακτήρα ομάδας «γυρίζοντας» παιχνίδια ενώ βρίσκεται πίσω στο σκορ και το σίγουρο είναι ότι στο λιμάνι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν τη φοβίζει μιας και την ξέρει αρκετά καλά. Η ομάδα του Roberto Di Matteo, μας έχει προσφέρει τέσσερα Over στα έξι τελευταία παιχνίδια με την άμυνα της να δέχεται γκολ σε κάθε ένα από αυτά. Το τελευταίο σε συνδυασμό με την ικανότητα της Blackpool FC να σκοράρει πάντα στην έδρα της και την ανάγκη των βαθμών που έχει η γηπεδούχος, όπου αναγκαστικά θα την οδηγήσουν σε επιθετικό παιχνίδι, οδηγούν στην επιλογή στοιχήματος με γνώμονα των αριθμό γκολ στο παιχνίδι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Blackpool FC- West Bromwich Albion

Over 2.5

1.70

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).