real-madrid-barcelonaΈνα παιχνίδι που όλος ο κόσμος το περιμένει με ανυπομονησία: η Barca επιτέλους αντιμετωπίζει τους Blancos του Jose Mourinho… Με τη Real Madrid να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την μεγάλη της αντίπαλο, Barcelona και τους απανταχού παίκτες του στοιχήματος να έχουν τα δικά τους προγνωστικά.

Ισως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Clasico, που ένα τέτοιο παιχνίδι αναμένεται με τόση ανυπομονησία. Η Barcelona θεωρείται – και μάλλον είναι – από πολλούς η κορυφαία ομάδα της τελευταίας δεκαετίας και εάν υπάρχει ένας σύλλογος που μπορεί να της αντισταθεί αυτή τη στιγμή, δεν είναι άλλος από την Real Madrid, την κορυφαία ομάδα που έχει αναδείξει ποτέ το ποδόσφαιρο. Ακόμα περισσότερο, όταν στον πάγκο των πρωτευουσιάνων βρίσκεται ο Jose Mourinho.

Οι Blaugrana έχουν καταφέρει να φορμαριστούν την καλύτερη δυνατή στιγμή. Φαίνεται πως το timing είναι το πλέον κατάλληλο. Σίγουρα ο Pep Guardiola θα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το εντυπωσιακό 8-0 επί της Almeria αλλά και από το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, αποτέλεσμα που σήμανε και την πρόκριση της Barca στους 16 του Champions League και μάλιστα ως πρώτη.

«Σε αυτό το παιχνίδι η Barcelona είναι το φαβορί. Παίζουμε εντός έδρας και έχουμε μια πελώρια επιθυμία να κερδίσουμε» σχολίασε ο Xavi για να προσθέσει ο Daniel Alves (που δεν συμφώνησε με την προσφορά των Καταλανών για επέκταση του συμβολαίου του): «Ευελπιστούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή μας και να φτάσουμε στο στόχο μας».

Η απάντηση ήρθε διά στόματος Xabi Alonso: «Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες στην επίθεση, ειδικά στο σκοράρισμα είμαστε ικανότατοι. Εάν παίξουμε καλά και είμαστε δυνατοί σε άμυνα και επίθεση, έχουμε τη συνταγή για να κερδίσουμε στο Camp Nou», είπε ο διεθνής Ισπανός της Real Madrid. Και δεν θα είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως υπό τις οδηγίες του Special One η ομάδα της πρωτεύουσας παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Και η προηγούμενη εβδομάδα αν μη τι άλλο απέδειξε πως οι Blancos δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Νίκη 5-1 επί της Athletic Bilbao στο Santiago Bernabeu και παραμονή στην πρώτη θέση της La Liga, νίκη 4-0 επί του Ajax στο Amsterdam Arena και πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα, ο Mourinho όλα δείχνουν πως θα παρατάξει την Real Madrid χωρίς τον Gonzalo Higuain, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας. Εκτός μάχης από τους φιλοξενούμενους είναι σίγουρα οι Kaka και Fernando Gago και για την Barcelona ο Gabriel Milito, που ούτως ή αλλιώς δεν λογίζεται για βασικός.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

BarcelonaReal Madrid over 2,5

1.67

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).