npower_championshipΥπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που η αναμέτρηση ανάμεσα σε Reading και Leeds στο Madejski Stadium για την 19η αγωνιστική της Championship θα ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Στα προγνωστικά μας δεν θα είναι μόνη της η ισοπαλία, αλλά και το Ημίχρονο/Τελικό.

Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Reading αλλά και επτά από τα 18 της φετινής σεζόν, έχουν λήξει με ισοπαλία. Κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει δηλαδή και στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με τη Leeds, ανεξαρτήτως έδρας! Επιπλέον, οι Royals στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν γνωρίσει μόλις μια ήττα. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν έχουν χάσει παιχνίδι στο οποίο έχουν προηγηθεί, αλλά και δεν έχουν κερδίσει παιχνίδι στο οποίο έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ.

Αλλά και η φόρμα των ομάδων παραπέμπει σε ένα παιχνίδι μεταξύ ισοδύναμων ομάδων, καθώς η 11η Reading έχει εντός έδρας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τον ίδιο, δηλαδή, ακριβώς απολογισμό που έχει η Leeds μακριά από το γήπεδό της! Και μόνο τρεις βαθμοί χωρίζουν τη Reading από το σύλλογο του Yorkshire, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες).

Εάν υπάρχει κάτι το οποίο κάνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, είναι η τάση των Royals να είναι δυνατοί στα τελευταία λεπτά των αγώνων τους, την στιγμή που η Leeds δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο ίδιο χρονικό σημείο. Η United έχει δεχτεί έξι γκολ στην Championship στο τελευταίο 15λεπτο των αγώνων της – περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η Reading έχει πετύχει 10 γκολ μετά το 75ο λεπτό – περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα – και είναι η μια από τις δυο μόνο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχει δεχθεί γκολ στο τελευταίο 10λεπτο των αγώνων της!

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η Leeds United να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα τελευταία λεπτά η Reading να κάνει την αντεπίθεσή της και να ισοφαρίσει – ακόμα μια ισοπαλία στο ενεργητικό της…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Reading – Leeds United       X

3.40

Reading – Leeds United       2/X

15.00

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).