Gimnasia La PlataΈνα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα, τόσο από ποδοσφαιρικής όσο και από στοιχηματικής πλευράς είναι αυτό της Αργεντινής. Ωστόσο, το φετινό Apertura ομολογώ ότι δεν μπορώ να το παρακολουθήσω μιας και το θέαμα που προσφέρεται από τις ομάδες είναι απελπιστικό, πάντα για τα δικά μου στάνταρντ. Κατά συνέπεια είναι ελάχιστες οι φορές που τοποθετήθηκα  σε στοίχημα online στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να επιβεβαιώσω τον κανόνα, γιατί ως γνωστών κανόνας χωρίς εξαίρεση δεν υπάρχει. Η Gimnasia La Plata φιλοξενεί τη Godoy Cruz σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται δυνατό και στοιχηματικά ενδιαφέρον.

Η έννοια του ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι όσον αφορά το κομμάτι του στοιχήματος online, ξεκινάει από το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα δίδεται ως αουτσάιντερ σε ένα παιχνίδι που αν υπάρχει μία ομάδα, η οποία καίγεται για βαθμούς, αυτή είναι η ομάδα από το La Plata. Η Gimnasia LP, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας και κάθε βαθμός που παίρνει αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη για την εκκίνηση του Clausura με τη νέα χρονιά, το οποίο και θα δείξει αν η Gimnasia La Plata θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται στην κατηγορία.

Godoy CruzΗ ομάδα του Pablo Javier Morant έχοντας αντιληφτεί τη δυσκολία της θέσης της παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της, σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει. Πάθος, δύναμη, συγκέντρωση στο παιχνίδι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που βγάζουν οι παίκτες στο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η ομάδα του Morant να μαζέψει στα τελευταία τρία παιχνίδια της 5 βαθμούς, έχοντας καταφέρει μία νίκη επί της Quilmes και δύο λευκές ισοπαλίες με Banfiled και Velez αντίστοιχα.  Ίδια χαρακτηριστικά περιμένω να επιδείξουν οι παίκτες της απέναντι στην Godoy Cruz, γνωρίζοντας ότι κάθε βαθμός αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Στον αντίποδα η ομάδα του Omar Andrés Asad πηγαίνει στο La Plata μη έχοντας ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και οι δέκα βαθμοί διαφορά από την διεκδικήτρια Racing Club, κατατάσσουν τους Mendocinos, ως το φαβορί για το επόμενο Copa Libertadores. Στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του Asad έχει σημειώσει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η προαναφερθείσα φόρμα κρίνεται μέτρια, ωστόσο δεν απεικονίζει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η ομάδα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο που μπορεί να παράγει εντός των γραμμών του γηπέδου και σε οποιαδήποτε έδρα.

Το βασικό line βρίσκεται στο 0.25 με την απόδοση για την ομάδα της La Plata σε ικανοποιητικά επίπεδα, δεδομένου του κινήτρου που έχει η γηπεδούχος ομάδα. Δημιουργικό ποδόσφαιρο δεν περιμένω από τη Gimnasia LP, γιατί απλά δεν μπορεί να το κάνει. Ωστόσο, παιχνίδι πάθους και ποδοσφαιρικής αυταπάρνησης είναι κάτι που το περιμένω απέναντι στη ποιοτικότερη Godoy Cruz, σε ένα παιχνίδι δύσκολο και παράλληλα υψηλού στοιχηματικού ρίσκου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Gimnasia La Plata-Dodoy Cruz

Gimnasia La Plata + 0.25

1.86

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).