Asteras Tripolis FCΣυνέχεια της 10ης αγωνιστικής της Super League με ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, οι οποίες προσφέρονται για προγνωστικά ποδοσφαίρου και στοιχήματος online. Το παιχνίδι που με έχει απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με την Καβάλα.

Στην Τρίπολη η τοπική ομάδα υποδέχεται την Καβάλα σε ένα παιχνίδι, του οποίου οι λεπτομέρειες που εμπεριέχει, το καθιστούν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου τα πηγαίνει εξαιρετικά στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Τρίπολη, έχοντας μάλιστα μαζέψει τους 10 από τους 13 βαθμούς της εκτός έδρας, χάνοντας μόλις μία φορά και αυτή από τον Ολυμπιακό. Στην Τρίπολη όμως οι Αρκάδες παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Τρείς ισοπαλίες και μία ήττα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και τα καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά όταν τα παραπάνω είναι αποτελέσματα εντός έδρας και συνοδεύονται και με αρνητικό απολογισμό τερμάτων. Ο Αστέρας στη μέχρι τώρα παρουσία του μπροστά το κοινό του έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ καταδεικνύοντας την επιθετική δυστοκία της ομάδας, όταν αυτή παίζει στην έδρα της και πρέπει να «κυνηγήσει» το αποτέλεσμα. Ο Αστέρας ίσως είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όταν μιλάμε βέβαια για ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων, το οποίο εφαρμόζεται με μεγάλη ευκολία και επιτυχία όταν η ομάδα «περιμένει» τον αντίπαλο. Στην έδρα της όμως που πρέπει να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο, η στατιστική αλλά και η εικόνα που παρουσιάζει απλά δεν πείθουν.

KAVALA FCΗ Καβάλα από την άλλη πλευρά, προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα, με Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας μια πτώση τόσο στην απόδοσή της όσο και στην ποδοσφαιρική ποιότητα που έβγαζε στα προηγούμενα παιχνίδια της. Ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι στις Σέρρες όπου το αποτέλεσμα δεν φανερώνει την αλήθεια, η Καβαλιώτες παρουσιάζονται αρκετά δυνατοί στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει μακριά από την έδρα τους. Αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο είναι ότι σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της η ομάδα του Dragomir Okuka, δύσκολα δέχεται γκολ (μόλις δύο γκολ παθητικό σε 4 παιχνίδια) αλλά και δύσκολα επιτυγχάνει, γεγονός που ερμηνεύει σε μεγάλο βαθμό και τη φιλοσοφία της ομάδας. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κανείς από τους δύο προπονητές δεν πρόκειται να ρισκάρει με κίνδυνο να έχει άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα, η απόδοση του Under με το line να βρίσκεται, δικαιολογημένα, στο 2, αποτελεί στοίχημα online άξιο της προσοχής μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Αστέρας Τρίπολης – Καβάλα

Under 2

1.81

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).