Συνήθως αποφεύγω τα προγνωστικά ποδοσφαίρου και την τοποθέτηση χρημάτων σε στοίχημα online που έχει να κάνει με παιχνίδια, τα οποία διεξάγονται σε πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής όπου οι ομάδες παρουσιάζουν αποστολές, οι οποίες  δείχνουν προθέσεις rotation από τους προπονητές. Ωστόσο, το παιχνίδι της Atletico Goianiense με την Palmerias εμπεριέχει ισχυρό κίνητρο για την ομάδα της Goiania, μιας και αποτελεί παιχνίδι τελικός για την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται πλέον αδιάφορη στο Campeonato Brasileiro.

Από τη μία πλευρά, η ομάδα του Rene Simoes λειτούργησε σαν τον κτηνοτρόφο που θέλει να αρμέξει την αγελάδα του, την αρμέγει και στο τέλος με μια άτσαλη κίνηση χύνει όλο το γάλα που με κόπο μάζεψε. Αναφέρομαι φυσικά στο προηγούμενοι παιχνίδι που έδωσε η Atletico Goiniense στην έδρα της με την αδιάφορη Internacional,  όπου προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Juninho και Elias στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη, με την αδικαιολόγητη εμφάνισή της έδωσε το δικαίωμα στην Internacional να μπει στο παιχνίδι και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αφήνοντας τη γηπεδούχο στα κρύα του λουτρού. Το παραπάνω βέβαια μπορεί να αποτελέσει μάθημα για τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία σήμερα καλείται να παίξει για τη νίκη και την παραμονή της απέναντι στην αδιάφορη Palmeiras.  H ομάδα του Simoes στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της νίκησε τη Vasco Da Gama, έφερε ισοπαλία με Ceara και Internacional και σε γενικές γραμμές παρουσιάστηκε πολύ μαχητική αλλά και επιπόλαιη όπως έχω προαναφέρει. Βλέποντας το πρόγραμμα της Goianiense μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό ότι το σημερινό παιχνίδι είναι το μοναδικό που προσφέρεται για εύκολη (ή δύσκολη) νίκη μιας και στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της  αντιμετωπίζει ομάδες που μόνο αδιάφορες δεν είναι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Luiz Felipe Scolari, μετά την πρόκριση της στο Copa Sudamericana, δείχνει, και έτσι είναι, ότι δεν έχει να ζητήσει κάτι από το Campeonato Brasileiro, γεγονός που πιστοποιείται από το rotation που όλα δείχνουν ότι θα εφαρμόσει ο Scolari στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα από το Sao Paolo πηγαίνει για να χάσει στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Palmeiras παραμένει στις πέντε καλύτερες ομάδες στα  παιχνίδια εκτός έδρας που έχει δώσει, δύσκολα χάνει και έχει μόλις τέσσερις ήττες σε σύνολο δεκαεπτά παιχνιδιών μακριά από την έδρα της.  Δύο από τις προαναφερθείσες ήττες σημειώθηκαν στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, γεγονός που είναι αξιοποιήσιμο για τη συμπλήρωση του πάζλ της σημερινής αναμέτρησης.

Το line για τη νίκη της γηπεδούχου βρίσκεται στο 0.5 με την απόδοση να είναι ικανοποιητική για τα δεδομένα της αναμέτρησης γεγονός που με ωθεί στην τοποθέτηση χρημάτων σε στοίχημα υπέρ της ομάδας με το ισχυρότερο και μοναδικό κίνητρο στον αγώνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Atletico Goianiense – Palmeiras
Atletico Goianiense

1.81

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version