fluminense Το να μπορέσεις να διακρίνεις το κίνητρο που έχει μια ομάδα για τη νίκη αποτελεί σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Σήμερα η βασική μου επιλογή έχει να κάνει με το στοίχημα online και τα προγνωστικά σχετικά με το παιχνίδι της Fluminense με την Vasco Da Gama.

Παιχνίδι μονόπλευρου ενδιαφέροντος διεξάγεται σε λίγες ώρες στο Rio de Janeiro, μεταξύ της πρωτοπόρου του Brasileiro, Fluminense και της αδιάφορης θεωρητικά Vasco Da Gama. H Flu πέντε στροφές πριν το τέλος του μαραθωνίου, βρίσκεται με ένα βαθμό διαφορά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κρατώντας την τύχη της στα χέρια της, αφού από μια προσεκτική ματιά δείχνει να έχει το ευκολότερο πρόγραμμα από τις αντίπαλες ομάδες διεκδικήτριες του πολυπόθητου τροπαίου. Στην έδρα της η ομάδα του Ramalho παρουσιάζεται αρκετά δυνατή γεγονός που πιστοποιείται από τις μόλις δύο ήττες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα σε σύνολο δεκαέξι παιχνιδιών. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε δύσκολα στο Beira-Rio και δια πηρός και σιδήρου κατάφερε να πάρει βαθμό χρυσάφι που της δίνει το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή έναντι των αντιπάλων της. Απουσίες υπάρχουν, ο επιθετικός Washington Stecanela Cerqueira, δίδεται ως αμφίβολος και στην περίπτωση μη συμμετοχής του θα αντικατασταθεί από τον εκπληκτικό Rodrigo Batista da Cruz, ο οποίος θα δώσει στην επίθεση της Fluminense μία ταχύτητα πάνω από αυτή που παρουσίασε στα τελευταία παιχνίδια. Η ουσία όμως είναι ότι οι τρικολόρ διαθέτουν στη τάξη τους έναν εκπληκτικό παίκτη, τον Αργεντίνο Darío Leonardo Conca,  ο οποίος με τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητά του μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε αμυντικό σύστημα και θα κληθεί σήμερα να πάρει, απόντος του Deco, την ομάδα πάνω του.

Στον αντίποδα η ομάδα του Lopes de Gusmão, παρουσιάζεται χωρίς κανένα κίνητρο στο τοπικό ντέρμπι. Μοναδικό ίσως κίνητρο αποτελεί η τιμή του ονόματος της Vasco καθώς και το, λόγω εντοπιότητας, μίσος των οπαδών της προς της συμπολίτισσα. Βέβαια πολλές φορές αδιάφορες ομάδες παρουσιάζονται χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να κάνουν ζημιές στους αντιπάλους τους, ωστόσο αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί απόψε, μιας και η ομάδα του Gusmão θα αντιμετωπίσει τη Flu χωρίς το βασικό της επιθετικό δίδυμο , γεγονός το οποίο θα δυσκολέψει πολύ την ικανότητα σκοραρίσματος. Επιπρόσθετα, μια προσεκτική ματιά στα στατιστικά της ομάδας δείχνουν ότι η Vasco απέτυχε να σκοράρει σε πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας  παιχνίδια της, καταδεικνύοντας τη δυσκολία της ομάδας όταν αυτή απομακρύνεται από το σπίτι της.

Αποδόσεις του βασικού handicap που αγγίζουν το 2.00 πρέπει να προσεχθούν και αναλογιζόμενος το ρίσκο/απόδοση, εκτιμώ ότι αξίζουν ενέργειες στοιχηματισμού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Fluminense – Vasco Da Gama
Fluminense – 0.5
1.93

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).