superleagueΗ 9η αγωνιστική της Super League ξεκινάει σήμερα με τέσσερα παιχνίδια και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα , λόγω των Δημοτικών Εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή. Δημοτικές Εκλογές που κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν μέρος των στοιχημάτων online του προσεχές διημέρου.  Προσωπικά θα επικεντρωθώ στα προγνωστικά για στοίχημα online στα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός – Πανιώνιος.

Στην Τρίπολη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό αναζητώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τη νίκη επί της Κέρκυρας, με ανατροπή, καλείται να περάσει και το εμπόδιο των Σερρών. Ο Αστέρας σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό του μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, με καλές εμφανίσεις που απλά δε συνοδεύτηκαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρνητικό σημείο για την ομάδα της Τρίπολης αποτελεί το μόλις ένα γκολ, που έχει πετύχει στην έδρα της, γεγονός που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα αν θέλουν να σωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, στόχος ο οποίος και έχει δημοσιοποιηθεί πολλές φορές από τον Βαγγέλη Βλάχο.

Asteras Tripolis FC

Φυσικά αν κάποιος έχει παρακολουθήσει τα μέχρι τώρα παιχνίδια του Αστέρα θα έχει καταλάβει ότι η ομάδα μπορεί με ευκολία να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια που περιμένει τον αντίπαλο παρά όταν καλείται η ίδια να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και του «περιμένω των αντίπαλο» είναι κάτι καλά δουλεμένο και επιτυχημένο από τους Αρκάδες γεγονός που πιστοποιείται από τις τρεις εκτός έδρας νίκες τους στο πρωτάθλημα. Σήμερα η ομάδα του Αστέρα θα πρέπει να μας αποδείξει ότι μπορεί να παίξει και πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο είναι του χεριού της.  Στον αντίποδα η ομάδα των Σερρών στάθηκε τυχερή στο παιχνίδι με τη Καβάλα νικώντας την με 1-0, αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα δύσκολα να έχουν οι Σερραίοι, οι οποίοι αποτελούν μία από τις ομάδες που έχουν θέσει υποψηφιότητα για την επερχόμενη Football League.

olympiakosΤο δεύτερο παιχνίδι που έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη μετά από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την ψυχολογία όχι και στα καλύτερά της αλλά κυρίως με πληγωμένο εγωισμό. Δεν είναι λίγο να παίζεις ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, να έχεις βάλει ένα γκολ για highlights απέναντι στον αιώνιο ποδοσφαιρικό εχθρό σου (και τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου) και στο τέλος να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια. Η ομάδα του Ernesto Valverde καλείται να ξεχάσει και να ξεπεράσει άμεσα τα του ντέρμπι και τί πιο εύκολο αυτό να γίνει και να συνοδευτεί από μία ευρεία νίκη επί του Πανιωνίου. Ο Πανιώνιος νίκησε την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά ακόμα δεν έχει βρει τα ποδοσφαιρικά  του πατήματα. Με μόλις μία ισοπαλία στα εκτός έδρας η ομάδα της Νέας Σμύρνης δε νομίζω να έχει τύχη απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που παραδοσιακά είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και που μπορεί να μας προσφέρει γκολ νωρίς από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης

1.80

Ολυμπιακός – Πανιώνιος
1/1

1.72

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).