AvaiΔύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του Campeonato Brasileiro και οι μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, καλά κρατούν. Το πρωτάθλημα κρίνεται στο πόντο με τις Fluminense, Corinthians και Cruzeiro να δίνουν την ύστατη μάχη προς το μαγικό τρόπαιο. Στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα άλλες τρεις ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία τους. Οι bookmakers με τη σειρά τους γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα κινηθούν οι παίκτες προσφέρουν αποδόσεις και στοιχήματα online, τα οποία ενσωματώνουν την παράμετρο του κινήτρου και του τί θα επιλέξουν οι παίκτες, αδιαφορώντας για την πραγματική εικόνα των ομάδων. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι προσφερόμενες αποδόσεις να είναι υπερβολικά χαμηλές χωρίς κανένα value. Ωστόσο, στο παιχνίδι Avai –Santos υπάρχει η έννοιας της αξίας.

Στην πρωτεύουσα της Santa Catarina, Floripa, η τοπική ομάδα της Avai υποδέχεται τη Santos σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας, στο οποίο η γηπεδούχος παίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Avai γνωρίζει ότι στο σημερινό παιχνίδι κρίνεται όλη η χρονιά μιας και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Atletico Paranaense, η οποία υπάρχει το ενδεχόμενο να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι, αφού παλεύει για την έξοδο της στο Copa Libertadores. Η ομάδα του Vagner Benazzi, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δείχνει ότι παλεύει και μάλιστα με επιτυχία όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η εντός έδρας φόρμα της ομάδας είναι αξιοζήλευτη, αφού στα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της κατάφερε να  φτάσει στη νίκη τέσσερις φορές και άλλες δύο να πάρει τους βαθμούς της ισοπαλίας. Επιπρόσθετα, στα δύο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε έφτασε σε μεγάλη νίκη μέσα στην σκληρή έδρα της Internacional και νίκησε την άμεσα ενδιαφερόμενη Atletico GO με το επιβλητικό 3-0.  Παίκτες και προπονητής γνωρίζουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού καθώς και τις δυσκολίες που εμπεριέχει αλλά θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν για τη νίκη σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

SantosΜπορεί η Santos να δείχνει αδιάφορη, και είναι μιας και έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Copa Libertadores μέσω της κατάκτησης του κυπέλου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, παίζοντας για τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν στην έδρα τους οι παίκτες της Goias, την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που η Santos έδειχνε αδιάφορη και η Goias πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία. Ωστόσο, σήμερα πιστεύω ότι τα πιτσιρίκια της Santos δεν θα μπορέσουν να αντέξουν στην πίεση των παικτών της Avai. Η φόρμα και το κίνητρο σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση που προφέρεται αυτή τη στιγμή η νίκη της γηπεδούχου, οδηγούν προς την τοποθέτηση στοιχήματος online στην ομάδα της Avai.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Avai – Santos
Avai
1.90

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).