superleagueΞεκινάει σήμερα η 11η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνοντας παιχνίδια στα οποία έχω τη διάθεση να τοποθετηθώ σε στοιχήματα online τόσο κοντράροντας κάποια φαβορί όσο και εξετάζοντας παρασκηνιακά κάποια πιθανά δεδομένα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Ξάνθη –Πανσερραϊκός, Παναθηναϊκός – Ηρακλής και Ολυμπιακός Β. – Αστέρας Τρίπολης.

Στο Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που περιέχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Από τη μία πλευρά, η ομάδα του Μπέου έχει αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο παράγει ποδόσφαιρο που θα το ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερες, κατ ’όνομα, της κατηγορίας. Η ομάδα του Σάκη Τσιόλη παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις και σε σύνολο δέκα παιχνιδιών στο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο ήττες αυτές από τον συνονόματο της, Ολυμπιακό Π. και τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Τσιόλη παρουσιάζεται ιδιαίτερα σοβαρή στην έδρα της προσέχοντας τόσο την άμυνα της, όσο και τον τρόπο με τον οποίο  επιτίθεται. Από την άλλη πλευρά, Asteras Tripolis FCο Αστέρας προέρχεται από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα που κόστισαν τόσο ψυχολογικά όσος και βαθμολογικά τους Αρκάδες. Δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα σου από ομάδες με τις οποίες μοιράζεσαι στόχους και προοπτικές στη μάχη για την παραμονή σου στην κατηγορία σίγουρα αποτελούν βαριά πλήγματα. Το έχω όμως γράψει ξανά ότι στην ομάδα του Βλάχου ταιριάζει καλύτερα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και του «κλεφτοπολέμου», το οποίο και εφαρμόζει άριστα στα εκτός έδρα παιχνίδια. Με το line 0,5 και έχοντας εικόνες και από τους δύο αντιπάλους θα επιλέξω να πάω για δύο αποτελέσματα στηρίζοντας τους Αρκάδες σε μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Συνέχεια με το παιχνίδι που διεξάγεται στα πηγάδια της Ξάνθης, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανσερραϊκό σε ένα παιχνίδι που λόγω όμορων γεωγραφικών θέσεων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τοπικό ντέρμπι. Αν και προσωπικά είμαι από τους πρώτους που θα ικανοποιηθεί αν η ομάδα της Xanthi FCΞάνθης οδηγηθεί στη Football League, οι συνθήκες της παρούσας αναμέτρησης με οδηγούν να τους στηρίξω. Η Ξάνθη ίσως είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας παίζοντας ποδόσφαιρο χωρίς φαντασία και χωρίς σύστημα. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι την προηγούμενη αγωνιστική αδικήθηκε κατάφορα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπου ενώ προηγήθηκε στο 92’, ισοφαρίστηκε στο 94’ με γκολ φάουλ, γεγονός που της στέρησε τους τρεις πολύτιμους εκτός έδρας βαθμούς. Στην έδρα της έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει τη δεύτερη νίκη της με ευθύ ή πλάγιο τρόπο. Στον αντίποδα ο Πανσερραϊκός παραμένει αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια του καταφέρνοντας ανέλπιστα να «κλέψει» σημαντικούς βαθμούς από ομάδες του άμεσου ανταγωνισμού του. Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι εύκολο μιας και οι Σερραίοι έχουν δείξει ότι μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά έχοντας εικόνα από αυτό που ονομάζουμε Ελληνικό Πρωτάθλημα και το γεγονός ότι η τύχη των Σερραίων κάποια στιγμή θα εκλείψει, εκτιμώ ότι η τοπική ομάδα θα βρει τρόπο να λυγήσει την αντίσταση της ομάδας Κοκότοβιτς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ολυμπιακός Β. – Αστέρας Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης + 0,5
1.90

Ξάνθη – Πανσερραϊκός
Ξάνθη
1.80

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).