npower_championshipΤελικά, οι πιθανότητες για να έχει κάποιος επιτυχία στα προγνωστικά, είναι πολύ περισσότερες όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πιθανά σημεία. Ειδικά με τα over και τα under οι πιθανότητες είναι, ουσιαστικά, 50-50. Και υπάρχουν ομάδες, όπως η Preston και η Crystal Palace που βοηθούν στην εξαγωγή συμπερασμάτων και προγνωστικών.

Στο Ashton Gate η Bristol City υποδέχεται την Preston. Από την ημέρα που χαράμισε προβάδισμα δύο τερμάτων στην πρόσφατη ήττα από την Cardiff, η Bristol City έχει καταφέρει να πάρει τρία σπουδαία αποτελέσματα. Κέρδισε τη Reading, απέσπασε σημαντική ισοπαλία εντός έδρας από την (τότε πρωτοπόρο) Queens Park Rangers και την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 2-1 της Middlesbrough εκτός έδρας – ακόμα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τους Robins.

Οι οποίοι θέλουν τώρα να ρίξουν κι άλλο αλάτι στις πληγές της Preston που, επίσης, βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Και θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά εάν ηττηθεί στο Ashton Gate. Η ήττα από τη Leicester εκτός έδρας ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς. Ωστόσο, στις νίκες 6-4 επί της Leeds εκτός έδρας, αλλά και στο εντός έδρας 4-3 επί της Crystal Palace, η ομάδα του Darren Ferguson, που είναι υπό πίεση, έδειξε πως «το έχει» το γκολ. Εχει δεχτεί, όμως, και 30 γκολ φέτος – περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα – ενώ μόνο σε ένα ματς διατήρησε αλώβητη την εστία της.

Στο Riverside, ο Tony Mowbray θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Middlesbrough. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Bristol City, αλλά σήμερα τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Πιθανή πέμπτη διαδοχική ήττα θα σημάνει το χειρότερο σερί αποτελεσμάτων εδώ και μια δεκαετία για την «Boro» που ήδη είναι επτά αγώνες χωρίς νίκη – το μεγαλύτερο αρνητικό σερί στην Championship αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, οι Teessiders είναι η μια από τις τέσσερις ομάδες στην δεύτερη κατηγορία που έχουν σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους φέτος.

Υπάρχουν, όμως, και χειρότερα. Ο λόγος για την Crystal Palace. Που ήδη πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της εδώ και μια δεκαετία και που ήδη έχει… καπαρώσει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο George Burley, νιώθει την καρέκλα του να τρίζει. Οι «αετοί» πετυχαίνουν ένα γκολ κατά μέσο όρο, αλλά και δέχονται δύο γκολ ανά αγώνα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Bristol City – Preston            OVER 2,5

1.78

Middlesbrough – Crystal Palace      OVER 2,5

1.98

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).