liverpool-fcΟ αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard, θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα, έχοντας υποστεί θλάση στην φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία την περασμένη Τετάρτη. Απουσία που θα επηρεάσει πολύ τους «Reds» που υποδέχονται τη West Ham στο Anfield. Μαζί, θα επηρεάσει και τα προγνωστικά. (σ.α. όπως και την [intlink id=”1909″ type=”post”]απόδοση του στοιχήματος της Liverpool[/intlink])

Σαν να μην έφτανε στον Roy Hodgson ο τραυματισμός του αρχηγού της Liverpool, Steven Gerrard, ο υπό πίεση τεχνικός έχει να επιλύσει ακόμα ένα πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, αυτό της απουσίας του τιμωρημένου Lucas. Επιπλέον, εδώ και καιρό είναι εκτός μάχης ο μεσοεπιθετικός Joe Cole κάτι που σημαίνει πως ο άξονας των «Reds» θα είναι… κουτσουρεμένος.

Τόσο ο Hodgson όσο και ο Avram Grant πήραν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας την… ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκησή των Liverpool και West Ham, αντίστοιχα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Η ήττα των «Reds» από τη Stoke την προηγούμενη αγωνιστική, τους έφερε μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και κάποιους φίλους της ομάδας να ζητούν και πάλι την επιστροφή του Kenny Dalglish! Ο νέος ιδιοκτήτης της Liverpool, όμως, ο John W Henry, φρόντισε άμεσα να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Hodgson.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο αντιπρόεδρος της West Ham, Karren Brady, ο οποίος ξεκαθάρισε από την πλευρά του πως ο Grant έχει την πλήρη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου, παρά το χειρότερο ξεκίνημα των «Hammers» στην ιστορία της Premier League! Η ομάδα του Grant βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την σωτηρία και είναι χωρίς νίκη από τον Σεπτέμβριο. Η τελευταία τους εκτός έδρας νίκη ήταν επί των Wolves στην πρεμιέρα της περυσινής σεζόν, ένα ρεκόρ που δεν βοηθάει καθόλου τις επιδόσεις τους μέσα στο Anfield – η West Ham συμπληρώνει 47 χρόνια χωρίς νίκη εκεί!

Όχι μόνο η West Ham έχει να κερδίσει τη Liverpool εκτός έδρας από το Σεπτέμβριο του 1963, αλλά έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε 15 παιχνίδια για την Premier League μέσα στο Anfield. Δεν σκόραραν, μάλιστα, σε 12 εξ αυτών ενώ καλή παράδοση απέναντί τους έχει ο Fernando Torres, που έχει πετύχει 5 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στους Λονδρέζους. Ωστόσο, ο Torres μαζί με τον Gerrard, έχουν εμπλακεί στα 12 από τα 13 γκολ που έχουν σημειώσει φέτος οι «Reds». Και ο αρχηγός θα απουσιάσει… Μαζί και τα 7 φετινά του γκολ…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Liverpool – West Ham          X2

2.45

Fernando Torres       Any Time Scorer

1.85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).